2017 Nou Costum de Batman 3D Print super-Erou Costum Cosplay cu capul

306.79lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Costumul este aceeași ca în poză, t el este noul nostru batman cosplay costum de produs, ne vom folosi de imprimare 3D face costumul place cel mai mult filmul.Capul este inclus cu fermoar pe spate,fiecare linie este mare se conecteze. Și aceasta este cea mai buna alegere pentru comic-con show. Ochi Lentile sunt incluse, am să le atașați la costum. Dacă adăugați tălpi, vă rugăm să ne contactați cu Privire la Dimensiunea

Vă rugăm să verificați tabel cu marimi pentru a alege marimea ta, sau puteți, de asemenea, să ne dea dimensiuni: inaltime, bust, talie și șold , vom face costumul în funcție de dimensiunea. Sexe diferite , de măsurare este diferit. Atunci când alegeți dimensiunea, vă rugăm să consultați gen dimensiunea diagramă .

Personalizat Optioms: TIMPUL de PROCESARE + TRANSPORT TIMP Toate costumele pe site-ul nostru nu sunt de-a gata, atunci când vom primi comanda dvs., și apoi vom face doar costumul în funcție de cerințele specifice, astfel încât vom avea nevoie de aproximativ 5 zile lucrătoare pentru a face croitorie. Dacă ai nevoie de costume de urgență și nu pot să aștept atât de mult, vă rugăm să nu ezitați să comunicați termenul limită. Noi va lasa sa stii mai târziu dacă este posibil să se grăbească comanda. După ce am terminat costumul tău, îl va livra, iar timpul de livrare este, de asemenea, aproximativ 5 zile lucratoare. Dacă există mai multe costume pentru a face, deci, timpul de procesare este mai lung, poate 7-10 zile lucrătoare.

FEEDBACK-ul

Sperăm că cumpărătorii noștri lăsat feedback pozitiv atunci când primiți pachetul și să fie mulțumit de ei,vom lăsat, de asemenea, feedback-ul pozitiv de la toate noștri fideli cumpărători.Dacă sunteți nemulțumit cu ea,vă Rugăm să ne contactați în primul rând, vom găsi o soluție pentru a satisface cerințele dumneavoastră și de a spori satisfacția.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 14cm x 3cm (5.91in x 5.51in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.55kg (1.21lb.)
Tip De Unitate bucata
Stil costum de batman
de specialitate Confortabil de purtat, bine, se Potrivesc corpul tau
Componente Cape
Tip De Element Costume
Gen Unisex
Caractere Super-Erou & Sci-Fi Costume
Material Lycra, Spandex
Dimensiune XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL
Sursa Batman
Ocazie aplicabile Petrecere de Halloween, super-erou de partid, performanță costum
culoare Negru
Lungime Maneca Plin
Numărul De Model SCCBat001
Numele Departamentului Adult
Utilizare Specială Costume & Accesorii
Tip De Sursă Film & TV

Produse similare