Original Xiaomi Soclu Inteligent Plug Versiunea de Bază WiFi fără Fir Control de la Distanță Soclu Adaptor de Putere pe și în afara cu telefonul

56.12lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Original Xiaomi Soclu Inteligent Plug Versiunea de Bază WiFi fără Fir Control de la Distanță Soclu Adaptor de Putere pe și în afara cu telefonul Notă :ÎN STOC (2016/3/18) L\\'S COMPATIBILE PENTRU ADRIOD ȘI IOS caietul de sarcini: Dimensiune: 55mm * 44mm * 31mm-Greutate: 63.5 g culoare carcasă: alb WiFi: WiFi B / G / N Buton - Apăsați comutatorul / lung apăsați reset reset tensiune de Intrare - 90 ~ 250V tensiune de Ieșire - AC180 ~ 250V Maximă de încărcare - 2200W. 10A temperatura de Operare - 0 grade.] C - 40 grade.] C Material - 750 grade.] C temperatura flăcării material rezistent la principalele cip - MW300 senzor de Temperatură - temperatură Înaltă protecție vă Rugăm să rețineți; produsul nevoie de a lucra cu XIAOMI inteligent gateway

Diferența plug type

Atâta timp cât telefonul mobil de acces la Internet, indiferent unde, puteți întotdeauna de control de la distanță aparate de acasă. Cu mei router, puteți personaliza, de asemenea, scenele preferate, cum ar fi atunci când sunteți gata pentru a merge acasă de la locul de muncă atunci când telefonul este deschis la distanță pregătite în avans cu o oala de orez, living deschis pridvor luminile, rândul său, pe purificator de aer, sau chiar deschide incalzitor de apa.

Noastre dimensiune rezonabilă design, optimizarea structurii interne va fi în cele din urmă a făcut într-un soclu inteligent inserate rând pot folosi mai multe, Și, pe cât posibil, fără a perturba reciproc. Acest design nu numai că face mai convenabil de a folosi, dar, de asemenea, la mai multe aparate de uz casnic comune devine inteligent.

Carcasa este fabricata din materiale ignifuge 750 Grad de temperatură ridicată, de uz intern val de lipit proces, certificate de CQC * fiabile de calitate. Și, prin intermediul built-in senzor de temperatură, monitorizarea în timp real, folosind o putere mai mare rata Internă de temperatură inteligent priză electrică, temperatura a crescut în mod semnificativ, pentru a alerta client. Dacă temperatura este prea mare, socket inteligent va reduce automat puterea de aprovizionare pentru a reduce pericolul.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand xiaomi
Scara 1
Numărul De Model xiaomi soclu
Canale De Control 2 canale
Caracteristici Magnetic
viteza max xiaomi de bază socket
gyro xiaomi smart home
Starea de Asamblare Gata-de-Go
culoare adaugă UE plug, se adaugă priza UK, se adaugă UA plug, adăugați plug SUA

Produse similare