Manual de cristal colier statement și la modă modele de partid cravată colier guler 2017 nou femeie Moda Bijuterii pentru femei

22.45lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Cald Prompt: 1. ne-am elibera nava de Vilatudor.ro Standard de Transport maritim. 2. dacă ați cumpărat mai mult de 100 $ ,ne va fi livrat prin DHL/UPS/TNT/EMS, e foarte rapid!

Livrare: Când plasați o orde,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.De obicei, ne wll trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. Vă rugăm să fi observat că nu vă putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede se produce este inspectat.Vă mulțumim pentru înțelegere! Feedback-ul: Dragi prieteni,vă mulțumesc foarte mult pentru cumpărături în magazinul nostru,apreciem fiecare client,feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu totul.Vă rugăm să lăsați un feedback-ul pozitiv cu 5 stele,vom aprecia cu adevărat rămas întruchipată. Dar dacă nu sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul,vă rugăm să ne contactați,vom face asta împreună. Încerca noastre cele mai bune,face cel mai bun! Garanție: Am promisiunea de achiziție este de 100% în condiții de siguranță este magazinul nostru,dacă în cele din urmă nu se poate obține pachetul,vom rambursare completă. Am promisiunea de elementele pe care le-a primit sunt în stare bună,sau va vom returna sau trimite la tine din nou. Despre noi: ZX este o fabrica de bijuterii din YiWu.China provincia.În principal avem de a vinde de înaltă calitate colier cu preț foarte scăzut. Retail/en-gros/personaliza toate sunt binevenite aici.vă rugăm să ne contactați prin telefon sau e-mail,cu nerăbdare să o cooperare pe termen lung cu noi. Sincer.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip Lanț Nici unul
Dimensiune Pandantiv 10
Fine sau de Moda Moda
Nume De Brand curcubeu sper
Compatibilitate Nici unul
Forma\model Geometrice
Colier Tip Coliere Coliere
Funcția Nici unul
Stil Bohemia
Material Cristal
Gen Femei
Lungime 45CM
Tip De Element Coliere
Numărul De Model HN-007
Metale De Tip ca fotografie show

Produse similare