ZILOTUL C-12 Butoane Programabile cu LED Optic USB cu Fir Mouse de Gaming Mice 4000 DPI 12 Butoane de Joc Pro Gamer Soareci Pentru Laptop PC

108.16lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Fierbinte de vânzare-12 Butoane Programabile cu Fir LED Optic USB Mouse de Gaming Mice 4000 DPI Pentru Calculator PC Desktop, Laptop Cadouri en-Gros

Caracteristică:

100% de brand nou și de înaltă calitate.

Rapid degetul mare de funcții:6 Programabile Singur cheile pentru joc de mare performanță.

Conturat cu mânere din cauciuc moale asigura confortul zilnic.

Personaliza Comutator DPI: 1000/1500/2000/4000,rezoluția implicită este de 1000 DPI,Polling Rate:pana la 1000Hz, 24G ACC. DPI,Polling Rate și setările de Accelerare sunt strâns legate de performanța de joc,C12 oferă stabilitate extremă în timp ce jocuri de noroc. Până la 8000DPI de către Software-ul.

Număr de taste: 12 taste : tasta Stânga și în alte 11 taste programabile, care includ Dreptul de cheie, la Mijlocul cheie,DPI+,DPI-,Triple-cheie și 6 macro-definiție Unică chei .

6ft de înaltă rezistență împletitură cablu de fibră optică și anti-derapare rotita de scroll .De înaltă precizie senzor optic pentru încredere capacitatea de reacție și de stabilitate pentru gaming.

Design Ergonomic,pe plan intern și extern,pentru a crea final concept de joc,utilizarea pe termen lung fără oboseală.flexibil, ajustat în greutate .

Compatibil cu Windows 7, Windows 8, Windows XP, Vista, me,2000,Mac OS și alte sisteme de OPERARE.

Dimensiuni:130mm x 81.5 mm x 39.8 mm(5.1 x 3.2 x 1.6 inch)

Pachetul De Conținut:

1X ZILOTUL C-12 Butoane Programabile Mouse-ul

1.En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite. 2.Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge. 3.Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

1.Elementele vor fi livrate în termen de 1 - 5 zile lucratoare de la plata primită ,dacă avem vreo problemă despre produs,vom lăsa un mesaj în timp,vă rugăm să răspundeți-ne în timp, de asemenea, pentru a evita greșeala să se întâmple.

2.China Post Aer Înregistrat Mail este transport gratuit pentru majoritatea țărilor. În plus, noi oferim ePacket, Rusia Aer(Ruston), EMS, DHL și așa mai departe.

3.Atunci când primiți produsele comandate.Vă rugăm să verificați-l cu atenție în 24 de ore.Vă rugăm să ne contactați direct, dacă aveți orice probleme.

1.Dacă aveți orice nevoie sau o problemă,vă rugăm să ne anunțați, ne puteti contacta cu TradeManager.e-mail.mesaj,suntem mereu aici!

2.Dacă nu sunteți mulțumit cu calitatea de achizitie,poti returna sau schimba elementele în termen de 30 de zile de la data livrate.

Cerere:taxă de Retur este platit de cumparator.

Dacă aveți orice probleme minut să ne contactați în primul rând, lăsați-ne nagative feedback-ul sau de a deschide un litigiu nu poate rezolva problema. Ne sunt destinate să furnizeze cele mai bune produse și cele mai bune servicii. Deci, vă rugăm să ne contactați, și veți obține o mulțumit de rezultat!

Puteți discuta cu noi când ne-am areonline. De asemenea, puteți să ne trimiteți e-mail.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.31kg (0.68lb.)
Numărul de Role 1 2 3 atingeți dungă
calculator gaming mouse pad aer teclado Metoda De Urmărire
culoare Negru
Greutate brută 270g
Putere Tip Reîncărcabilă
Buna ziua bine ati venit magazinul nostru Sannysis
Modul De Funcționare Opto-electronice
joc Mouse-ul de cs go keyboard tableta Grafica mouse-ul de jocuri gamer tampoane de joc mousepad proiecție raton inalambrico
Metoda De Urmărire Optice
Tip Cu fir
Tip De Interfață USB
Cerere Desktop, Laptop
Timp pentru a pieței Jan-13
Produse De Stare Stoc
DPI 4000
Nume De Brand ZILOTUL
Rezoluție Optică 4000 DPI
Stil Degetul
Orientarea Mâinii ambele mâini dreapta
Numărul de Butoane 2 3 4 5 6 7
Pachet No
Numărul De Model Zilotul C-12 Butoane Programabile cu LED Optic USB Mouse de Gaming Mice 40

Produse similare