JOYTOP Moda Oglindă Mini Selfie Stick-ul Pentru IOS/Android Telefon de Lux cu Fir 3.5 mm plug Selfie Titularul Groove Camera Para Monopied

25.15lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


JOYTOP Moda Oglindă Mini Selfie Stick-ul Pentru IOS/ Android Telefon de Lux cu Fir 3.5 mm plug Selfie Titularul Groove Camera Para Monopied Detalii Produs: 1. Extensibil Gama: 0,6 m 2. Net Greutate: 112 g 3. Lățime De Telefon: 59~86mm 4. Sistem compatibil: Pentru iOS și Android 4.3

5. Caracteristici: Ușor de Transportat + Pliabile + Rotație de 360 de Grade + Poate Fi Scurta / Lenthen Pachet inclued: selfie stick *1 Atenție : 1.Fereastra de OPERARE smartphone-uri nu sunt acceptate.

2.Dacă nu se poate direct, apăsați tasta de volum pentru a face fotografii,vă rugăm să setați tastele de volum în obturatorului tastele de pe smartphone-uri.

3.Dacă smartphone-ul dvs. de sistem nu este actualizat,vă rugăm să instalați Camera 360 și setați tastele de volum în obturatorului chei pentru fotografii .

Despre Livrare:

1. Stimate cumpărător, vă Rugăm să confirmați adresa dvs. de atent atunci cand faci comanda. vom trimite produsele la adresa pe care ne-au lăsat. multumesc.

2.Transport La Nivel Mondial.(Cu excepția unor țări și APO/FPO),Elementele sunt expediate din china, care ajunge la cele mai multe dintre țările în 15-60 de zile lucrătoare.

3. Vă rugăm să ne contactați dacă nu primească bunuri în 45 de zile, și vă rugăm să ne dea trei zile pentru a controla pachetul livrat și motiv. dacă aceasta este problema noastră, vă vom oferi o soluție bună.

Despre Plata:

1. Acceptam metoda de plată pe care platforma oferite

2. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin ESCROW securizat de procesare a plăților

3. Vă rugăm să asigurați-vă că citiți toată descrierea și sunt de acord cu tranzacția inainte de a cumpara.

Despre Livrare:

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.

3. Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.

4. Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare

5. După ce a primit un produs, va vom returna imediat.

Despre Garanții:

1.6 luni limitată a Producătorului Mandat pentru un produs defect(excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii com cu o garanție de 3 luni.

2.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în termen de mandat perioadă(și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce defect e și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE DE GARANȚIE EXPIRAT.

Despre Răspunsurile:

1. Ne bazăm pe reputația noastră și de satisfacție a clienților pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. vă rugăm să lăsați un feed-back la noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.

2. Ne pasă de clienții noștri de valoare, și vom face întotdeauna cele mai bune noastre pentru a vă ajuta.

3. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice litigiu. noi înțelegem îngrijorarea și frustrarea pe care le aveți, iar noi vom face tot posibilul pentru a rezolva problemele.

Alte Politici:

1. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import

2. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 24 de ore, dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis mesaj și vă vom răspunde cât mai curând posibil. ne pasă de clientul nostru, pls nu ezitați să ne contactați, vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 18cm x 5cm (9.84in x 7.09in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.13kg (0.29lb.)
Nume De Brand Joytop
Suport De Control De La Distanță No
Max Extened Lungime (mm) 750
Stil 2 Super-Mini-2017 Nova Extensivel Auto Selfie Stick suportul de Cablu
Numărul De Model SK-X4
Configurat pentru(Adaptare) Smartphone-uri
comunicare Cu fir
Stil 1 portabil Mini pliere telefon mobil prin Cablu Selfie Sticks
Pliat Lungime (mm) 135
Greutate (g) 130
Stil 3 Extensibil Auto Selfie Stick Monopod Portabile
Material Aluminiu
Pachet Da
Stil 4 pentru IOS și Android Smartphone selfie stick

Produse similare