Cablu USB Incarcator Pentru Garmin Forerunner 210 210W 110 110W Abordare S1 S1W de Înaltă Calitate Ceas de Încărcare Clip

42.39lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


De Ce Să Cumpărați De La Noi? 1. Produse de înaltă calitate. 2. Rapid de transport maritim și Internațional de Urmărire Furnizate serviciile Vamale .

Caracteristică: Schimb de încărcare leagane sunt disponibile, astfel încât să nu trebuie să ia una la fel cu tine oriunde te duci. Păstrați un încărcător de rezervă în cazul în care vă încărcați dispozitivul cel mai mult: pe noptieră, în bucătărie, la birou sau în mașină. De asemenea, poate fi utilizat pentru a înlocui pierdut sau deteriorat de unități.

Compatibil cu: Cablu USB Incarcator Pentru Garmin Forerunner 210 210W 110 110W Abordare S1 S1W de Înaltă Calitate Ceas de Încărcare Clip.

Descriere: 100% nou și de înaltă calitate,nu este Original. Se face Ceasul Inteligent de încărcare a devenit mai convenabil. Material: ABS Plastic Design greutate Compact și ușor, Convenabil pentru călătorii și utilizatorii de afaceri. Power circuitul de protecție inclus. Nu e original, dar înlocuire produs cu o calitate buna! Lungime cablu: Aproximativ 1M. Culoare: Negru cradle Dock + cablu USB numai, smartwatch aparatul nu este inclus. Pachetul Include: 1 x SmartWatch Încărcător(fără pachetul de vânzare cu amănuntul) 1 x Cablu de Încărcare Usb.

Transport: Trimit "China Post Air Mail", Sau alt post. Oferim numere de urmărire.Vom declara o valoare mai mică și ca un cadou trimis. Informații de urmărire este disponibil în termen de 4-6 zile.

Puteți urmări comanda aici : www.17track.net/index_en.shtml comanda Dumneavoastra va fi expediat în termen de 2 zile lucrătoare după ce vom primi plata. Dacă plătiți prin e-verificați, ne va livra comanda dumneavoastră după ce plata dvs. este eliminat

Feedback-ul:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 12cm x 10cm x 8cm (4.72in x 3.94in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Nume De Brand GANZU
Interfață De Ieșire USB
De certificare a calității FCC,CE,CCC,RoHS
Tip Desktop
Porturi USB 1
Plug Type USB de Încărcare
culoare Negru
Intrare 5V/2A
Numărul De Model 210 210W 110 110W
Model Compatibil Ceas inteligent Incarcator Pentru Garmin Forerunner 210 210W 110 110W
Material Plastic ABS
Compatibil Marca Alte
Lungime cablu aproximativ 1M
Suport De Încărcare Rapidă Tehnologie No
Ieșire 5V/1A
calitate O+++++
Sursa De Alimentare Micro-USB

Produse similare