De înaltă Calitate pentru Bărbați Curea de Plastic Nu de Metal Cataramă Curele din Pânză de Blugi Casual Curea Designer de Bărbați de Înaltă Calitate Cinturones Hombre

15.95lei

Adauga la lista dorintelor

Accesorii

Descriere produs


Tip:Curele

Gen:Bărbați

Latime curea:3.8 cm

Grosime:2.5 mm

Curea Lungime:140CM

Stil:Fashion Departamentul

Nume:Adult Curele

Material:Panza

Centura cataramă Material: Plastic

Culoare:arată ca imagine

Imagini și bunuri are nuanțe este normal

Vă rugăm să permiteți-dimensiunea 3-4cm de eroare cu manuale de măsurare

Caracteristici: 100% de brand nou și de înaltă calitate Fabricat de înaltă calitate material de panza, respirabil, confortabil și nedeformată

Rezistent la rupere, rezistent la uzură Poate orice echipamente în aer liber să fie spânzurat, foarte practic

Pachet:1*centura

Avantajele noastre: 1. Fabrica de vânzări directe, NU un distribuitor . 2. Verifica atent înainte de expediere . 3. Răspuns rapid la întrebările dumneavoastră .

Plata:

1. Vom accepta ESCROW , card de Credit , Western Union , bani Web, Qiwi wallet.

2. Atenție: atunci Când se face plata prin Escrow .banii sunt depozitate în siguranță în contul dvs. . Bani este eliberat numai la noi după ce a confirma livrarea . Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda . Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape , vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou .

Despre Livrare : 1. Transport la nivel mondial 2. Comenzile procesate în termen de 24-72 de ore după verificarea plății. 3.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată , vă rugăm să ne contactați. Vom urmări pachetul și să-ți dau un răspuns cât mai curând posibil . Scopul nostru este satisfactia clientului . 4 . Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida .

Întoarcere: 1. Cumpărătorii trebuie să contactați-ne pentru a trimite articole cu defecte spate de schimb în perioada de garanție. 2. Garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic sau care nu sunt în condiții normale de funcționare ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare cumparatorului/utilizatorului parte. 3. Produsele defecte trebuie să fie returnate în termen de 30 de zile de la data emiterii RMA. Pentru toate returna produsele, clienții TREBUIE să ne contactați pentru returnarea adresa . În toate cazurile, cumpărătorii plătesc taxe de transport la costul lor de a returna produsele pentru schimb sau de restituire. Ne va fi responsabil pentru taxele poștale de înlocuiri . Rambursarea sumelor se va face la primirea produsului returnat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Catarama Lungime 140cm
Catarama Latime 0cm
Lungime Curea 140cm
Numele Departamentului Adult
Model Tip Solid
Latime Curea 3.8 cm
Stil Moda
Tip De Element Curele
Gen Bărbați
Numărul De Model PS3276
Curele Material Plastic,Panza

Produse similare