Femei Sexy Santa Costum Adult, D-Na Crăciun Costum Sexy De Crăciun Rochie Fancy Xmas Verde

59.02lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


100% de brand nou și de înaltă calitate Noastre sexy Doamna Claus costumul include o catifea cu gluga rochie cu faux blana asieta și supradimensionate centura sexy Doamna costum de Moș Crăciun vine în adult mărimi standard Această glamour costum de Crăciun este clasic Elf Verde alcătuită din poliester de inalta calitate, moale si confortabil de purtat și atinge Cosplay Costum Costum de Halloween cel Mai bun cadou pentru doamne:prieteni de sex feminin, draga ta soție și profund iubit de iubita caietul de sarcini: Material: Poliester, Stil: Sexy uniforme de Dimensiune: Unul Mărime se potrivește cele mai multe Rochie de Lungime: 73cm Pălărie Lungime: 31cm lungime Maneca: 30 cm Bust: 80cm Talie: 66cm Culoare: Verde Cantitate: 1 Set Notă:

1. De măsurare a elementului întins pe masă poate că 1-3cm diferenta, vă rugăm să rețineți dimensiuni pentru că nu se potrivește tuturor oamenilor.

2. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini. Vă mulțumesc! 1 x Sexy Craciun costumul include o catifea cu gluga rochie

1 x Supradimensionate centura

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Tip De Unitate Set
Material Poliester
Componente Supradimensionate centura
Tip De Element Fuste
Numărul De Model 3T1281-GN
Caractere Tinuta Craciun Rochie Fancy
Gen Femei
Utilizare Specială Costume

Produse similare