20buc DC12V WS2801 LED smart module;36mm*36 mm tip Pătrat;4buc 5050 smd;0,96 W

64.60lei

Adauga la lista dorintelor

LED-uri de Iluminat

Descriere produs


cabluri de mai jos:

roșu: DC12V+

galben:CLK

verde: DAT

bule: GND

spec: 36mmx36mm pătrate (1.4") 5mm adâncime (0.2") 100 mm / 4" în afară de pe strand 20 de bucăți pe strand Aceste pixeli utilizați un WS2801 chip pentru 24 de biți de culoare, constanta-unitate de curent 12VDC putere, 120mA maximă per pixel (LED alb) 2-pin SPI-ca protocolul WS2801 Datasheet pentru cip în fiecare Luminozitatea pixelilor per pixel: 6000 mcd combinate

Pixeli RGB digital-controlabil lumini puteți seta orice culoare, sau anima. Fiecare metal 'pixel pătrat' contine 4 Led-uri RGB și un cip controler sudate la un PCB. Pixel este apoi "inundate" cu epoxi pentru a face impermeabil. Acestea sunt destul de mare de pixeli, dar au o mulțime de opțiuni de montare, cum ar fi două flanșe metalice pe lateral și un 0.15"/4mm diametru gaura in mijloc astfel încât să puteți șurub-le direct pe o suprafață. De obicei sunt folosite pentru a face semne în aer liber. În comparație cu alte CONDUS puncte, acestea sunt mult mai mari și mult mai luminos, bun pentru instalațiile de dimensiuni mai mari.

Pixelii sunt conectate printr-un 4-conductor de cablu. +12VDC, sol, date și ceas. De date este mutat în jos de la un pixel la altul, astfel încât să puteți tăia cu ușurință la strand sau atașați mai mult pe final.

Fiecare punct este controlat digital, cu un interior de 8-biți PWM LED driver (24-bit color pentru 16 milioane de nuante diferite). Pixeli trebuie să fie cronometrat de un microcontroler, avem un exemplu de cod legate de mai jos, care funcționează pe un Arduino, ar trebui să fie simplu pentru a se adapta la orice alt microcontroler.

Pixelii folosi 4 x 5050 RGB Led-uri, cu un fascicul 120 grade lățime. Toate Led-urile sunt controlate de la o dată deci nu poti avea un pixel cu patru Led-uri de culori diferite. (Culoare de control este pe un singur pătrat 4 LED-uri de pixel numai) total max luminozitate de toate Led-uri este de aproximativ 6000mcd. (Vă rugăm să rețineți: mcd opiniile de Led-uri sunt de notorietate umflate de cele mai multe LED-uri vanzatori, deci fii foarte sceptic atunci când revizuirea a DUS opiniile!)

Vândut de strand, fiecare fir are 20 de pixeli în serie! Fiecare fir are două JST SM 4-pin conectori astfel încât să puteți conecta mai multe fire într-un rând, cât mai multe, după cum doriți, doar uita-te pentru cât de mult curent vor. Cele două fire de alimentare sunt introduse separat pentru a face mai ușor de cabluri, o 2.1 mm bloc terminal adaptor este la îndemână aici pentru a atașa o sursa de alimentare DC. . Led-urile sunt constant-curent de condus, astfel încât veți avea chiar și culori prin intermediul-out strand atâta timp cât aveți un grajd de alimentare de 12V

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Tip De Element Module cu LED-uri
Nume De Brand RITA LED
Numărul De Model RA-3636-WS2801-4
Caracteristici 1
certificare CCC,CE,FCC,RoHS
Tensiune 12V

Produse similare