Mileseey Laser Distanța de Meter R2/R2B Telemetru cu Laser Laser Caseta Range Finder conducător Diastimeter Măsură Ruleta

278.57lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente Optice

Descriere produs


Mileseey Laser Distanța de Meter R2/R2B Telemetru cu Laser Laser Caseta Range Finder conducător Diastimeter Măsură Ruleta cu Roată de Măsurare

Du-te la roata funcție,muta roata de la punctul de start la punctul final de pe o suprafață,indiferent de această suprafață este curbată,rotunde sau accidentat sau chiar discontinous.

Roata de asemenea, oferă două caracteristici remarcabile:

-O mână;

-Mai multe calcul trecerea de la Laser la Roata de măsurare.(Adăuga/Scădea sau Arie/Volum)

Un built-in laser roșu linie este proiectat pe o suprafață pentru a ajuta la identificarea în timp real unghi pentru mai multe poziționare și marcarea.

P2P măsuri indirecte distanța dintre oricare două puncte. Se poate captura mai multe, măsurători precise de la o singură locație.

Utilizați camera smartphone, Aplicația poate lua la fața locului, fotografii, și de a primi date wireless de la R2B, apoi marcați-l inteligente în Aplicația în consecință. De asemenea, puteți lua notițe și partaja cu prietenii dvs. prin e-Mail sau WhatsApp, Skype etc.

Stau în stradă, puteți obține cu ușurință lungimea, lățimea sau înălțimea unei clădiri, fereastra sau cadre dintr-o singură locație.

Alege roata să se rostogolească pe săraci reflectând masă pentru a obține mai multe dimensiuni. R2B, de asemenea, poate calcula zona instantaneu pentru a vă ajuta croitor-a făcut o față de masă și așa mai departe...

Cu un tradițional de masurat, e o misiune imposibilă pentru a ști cu precizie curbate sau fluturat distanță, dar R2B face posibil.

Pur si simplu apasa butonul, și pasul roții înainte sau înapoi de-a lungul liniilor, la distanță în timp real este afișată pe ecran în mod corespunzător.

La R2B proiecte vizibile red line în timp real, cu unghi de pe ecran, astfel încât să puteți alinia tapet sau prezenta pe perete fără efort.

Mai mult decât atât, R2B calculează, de asemenea, suprafață / zonă triunghi, cub volum, indirecte distanță de Pitagora, trapez etc.

Operațiunile și rezultatele de măsurare pot fi citite de o voce umană, astfel încât să puteți auzi rezultate atunci când nu sunt în măsură să se uite la ecran.

R2B este un echilibru udat locul de muncă și arbitrare de măsurare experiențe, pentru că reprezintă nu numai stropi de apă, dar, de asemenea, directă se spală cu apă.

Suntem încercarea de a proteja planeta noastră prin utilizarea prietenoase cu Mediul baterii reincarcabila.

2.4-inch HD colorate display, cu rotație automată convenabil pentru a putea vizualiza și lecturi

R2B magazine de până la 50 de seturi de date, inclusiv la distanță, suprafață, volum, unghi, etc, astfel încât utilizatorii nu mai trebuie să ia notițe. Este ușor de a urmări înregistrări chiar și în urmă cu o săptămână.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 6cm x 5cm (3.94in x 2.36in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.39kg (0.86lb.)
Tip De Unitate bucata
Nivelul Auto/Auto Inaltime Da
Volumul de măsurare Da
Dimensiune 137*55*26mm
Pitagora Da
Interval De Măsurare 40m, 60m, 80m, 100m
Nume De Brand MiLESEEY
Roata De Masurare Da
Tip Ecran 2.4 inch ecran Color
Precizie De Măsurare +-2mm
culoare R2, R2B
Numărul De Model R2/R2B Telemetru cu Laser mileseey
Măsurarea Ariei Triunghiulare Da
Transmisie de voce Da
Putere Tip Reîncărcabilă
Zona de măsurare Da
măsurare continuă Da
Singur Distanța De Măsurare Da

Produse similare