30 BUC condensatori Electrolitici 6.3V470UF 6.3X11 KY serie NIPPON105 grade picioare scurte origl transport gratuit

21.15lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


wy-plugin-start

Marfă Fierbinte

$83.76

$13.4

$35

$15

$19

$6.21

$6.6

$5.02

wy-plugin-end

Bine ati venit la electronice en-gros magazin)

Magazin fizic într-un fel de tragere de management al integrității (pentru a asigura o nouă origl)

Brand: Black Diamond NIPPON CHEMI-CON

model: 6.3V470UF

volum: Diametru 6.3 MM X înălțime de 11MM

serie: KY

temperatura: 105 L

eroare de Plus sau minus 20%

pachet: 200 / pachet pentru a sprijini vânzarea în vrac

Observații : franciza Noastră gamă completă de origl importate condensatori electrolitici, AC condensator de pornire și alte componente electronice servicii de sprijin, de vânzări la fața locului, de asigurare a calității! Domnul Tabără tip :de înaltă frecvență Joasă impedanță . Mare de unda .low Lungă de viață a produselor. De înaltă temperatură, volum Mic de serii de Produse de înaltă calitate; principalele scopuri sunt: filtru Cuplat amplificator de putere ,echipamente de sunet dedicate, echipamente Medicale . echipamente auto , Comutare de alimentare, LED-uri de economisire a Energiei lămpi Dedicat și alte importate condensatori! NOSTRU dedicat pentru a sprijini clienții pentru a oferi servicii să urez bun venit clienții să vină cu ridicata cu amănuntul , NE va oferi cele mai bune de aprovizionare și de cea mai bună calitate, vă mulțumesc!

Compania va fi tot personalul de 100 de ori mai de încredere, excelență și atitudine sinceră de a satisface cele mai mari provocări și un viitor mai bun. Vânzări la fața locului Toate seriile de import condensatori Electrolitici, Japonia Negru King Kong NIPPON CHEMI-CON , Japoneză ruby RUBYCON , Japonia NICHICON , Japonia Matsushita , Japonia Sanyo SANYO / SUNCON , Japonia ELNA , Japonia puterea lui NIC , Coreea de Sud și trei SAMHWA , Coreea de Sud de trei-ying SAMYOUNG , Taiwan de producție Wan Yu trei litere SAMXON , Feng Bin CAPXON , Li Lung LELON , & Lt; RUKYCON safir, BERYL Smaralde și branduri naționale și multe altele fiecare Marcă , & Lt; Utilizate pe scară largă în sistemele de putere , & Lt; amplificator de Putere sistem, echipamente Audio, echipamente medicale, echipamente auto, sursa de alimentare de comutare, calculatoare Electronice, car audio, TV color, VCD , & Lt; Filtru de cuplare amplificator, led lămpi de economisire a Energiei dedicat, audio, și așa mai dedicat Produselor de la 6,3 v ~ 500v , Capacitate de la 0,1 Lt; / RTI & gt; F ~ 22000 Lt; / RTI & gt; F Joasă, medie și înaltă tensiune și mini, tip comun, mici scurgeri, pierderi reduse, Audio febra produse, de înaltă frecvență impedanță joasă, Temperatură înaltă, durată lungă de viață și așa mai departe gamă Completă de origl condensator Electrolitic. Bun venit clienții să se intereseze și ordine! NOSTRU vă va oferi cele mai bune de aprovizionare și de cea mai bună calitate, vă mulțumesc

Cu un singur interval: o gamă completă de SMD condensatori electrolitici, BAIE / SMD stare Solidă condensatoare, CBB61 Ventilator de capacitate, CBB60 mașină de Spălat condensatoare, CBB65 Aer condiționat condensatoare, axial (orizontale), condensatori, de înaltă și joasă tensiune, condensatoare ceramice, CBB Condensatoare, condensatoare monolitice, regulamentul de capacitate, corectarea condensatoare, condensatoare poliester, Condensatori Y, Farad Condensatori, Condensatori Audio, Filtru de Condensatoare, Chip, Condensatori, Condensatori cu Tantal, Inductori cu Chip Rezistențe Rezistențe cu Film Metalic, Rezistențe cu Peliculă de Carbon, Ciment Rezistențe, Jumper, Varistor, Pod tub de Presiune, de cristal, tranzistorul, circuitele integrate IC Și așa mai departe componente electronice servicii de sprijin.

Tel De Contact:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (30 piese/lot)
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Tip Ambalaj prin gaura
Structura Fix Condensator
Numărul De Model 6.3V470UF
Cerere Scop General
culoare Multi
Tip Aluminiu Electrolitic Condensator
Temperatura De Operare -55 ° C--+105C
Tensiune Nominală 6.3 v

Produse similare