PQDAYSUN cele mai Recente African Dantela Tesatura de Înaltă Calitate Margele Broderie Nigerian 5 metri / bucată de Dantelă Tul Ochiurilor de Tesatura De Îmbrăcăminte

220.39lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Bine Ati Venit La Yifangbo!

Suntem specializati in producerea de toate tipurile de Tesatura Dantelă,cum ar fi Dantela tesatura dantelă ,dantelă Chimice,Africa de cablul de dantelă,dantelă solubil în Apă,Swiss voile dantelă,dantelă franțuzească,Catifea, dantelă sau Organza dantelă etc.

Informații despre produs

PQDAYSUN cele mai Recente African Dantela Tesatura de Înaltă Calitate Margele Broderie Nigerian 5 metri / bucată de Dantelă Tul Ochiurilor de Tesatura De Îmbrăcăminte

Stilul Nostru: Yifangbo Dantela

Număr Articol: S50690

Culoare de a Alege: Rosu,Trandafir roșu, Violet, Verde, Roz

Lățime:120 cm

Tehnica: Broderie

Tip Material:Nigerian Nunta Africane Dantela Tesatura

Utilizare: Pentru Petrecerea De Nunta

Lungine: 5 Metri(4.57 Metri)

Decor:1. Pietre

Pachet: 5 Metri/Polybag(Atentie: Am Fold la 4 Straturi)

Prodcut show

FAQ T1:cât timp va livra bunurile, după ce am plătit? YFB:noi, de obicei, nava înainte BeiJing Timp de 5 o'clockPM de zi cu zi și să vă dea numărul de urmărire de-a doua zi de mâine! Q2:de ce nu la vânzător alege logistica face diferit de alegerea mea? YFB:de obicei, vom alege cele mai bune expres, pentru că fiecare cumpărător adresa lui nu este același lucru, o parte din adresa de la distanță zone, cumpărătorii alege logistica nu poate sosiri,dar vă rugăm să nu vă faceți griji, vom schimba logistica pentru tine și vă va trimite un mesaj,vă rugăm să rețineți "Vilatudor.ro" Mesaje T3:Cât timp pot să-mi iau marfa de la vânzător nava? YFB:de obicei dureaza aproximativ 3-7 zile pentru comanda ajunge,dar ca acest lucru este sezonul de cumpărături, la companiile de logistică sunt foarte ocupat și unele comenzi poate dura putin mai mult pentru a Ajunge. Q4:ce vânzătorul spune că bunurile au fost livrate,dar văd că informația este încă"în așteptare pentru livrare"? YFB:noi, de obicei, nava să livreze mărfurile, dar au nevoie de a doua zi pentru a umple numărul de urmărire pentru tine,sistemul va afișa "livrare" Q5:de ce unele produse sunt folosi"metri"ca unitate de Vânzări, dar unele sunt folosi"superb", ca unitate de Vânzare? YFB:în funcție de procesul de producție, trebuie să facem diferența între vânzări, vă rugăm să înțelegeți!vă rugăm să verificați în mod clar înainte de a plasa comanda Q6:de ce am primit produsul lungime mai mică decât descrierea? YFB:produsele noastre sunt nevoie de a vopsi sau de imprimare,în scopul de a asigura sănătatea dumneavoastră acest lucru se face într-un mare proces la temperatură, temperatura ridicată face ca materialul contracție, astfel încât materialul este mai scurtă decât cea reală,dar nu vă faceți griji, ne vom strădui pentru a îmbunătăți procesul de producție, de control de eroare de 0,3 metri (condiții normale sunt de 5 metri)

Mai Multe Modele Vă Rugăm Să Faceți Clic Aici:

Cum de a Face Comanda

procesul de comanda

Conditii De Plata

Transport

Nu lăsați nici o adresa cu "P. O. BOX"

Politica De Rambursare

Notă:

1.Dacă nu vă place galben nigerian nunta africane tesatura dantelă,vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile, returnarea sau schimbarea este acceptabil.

2.Revenind ar trebui să fie starea inițială. Orice artificiale prejudiciul este notacceptable.

3.După receving returnarea bunurilor,vom face o înlocuire depinde de avaiable stoc. Dacă nu este disponibil, restituirea va fi emis.

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Va rugam sa ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produse și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,pls nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

De Înaltă Calitate Nigerian Nunta Africane Dantela Tesatura Galben Ghipura Cablul De Dantela Tesatura Pentru Petrecerea De Nunta Albastru Cablu De Dantelă Net Dantela

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 30cm x 10cm (11.81in x 11.81in x 3.94in)
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Tip De Unitate mulțime (5 Metri/lot)
OEM Acceptabil
Stil Yifangbo
Ambalare 5 Metri per Polybag
Caracteristică Solubil În Apă,Eco-Friendly
Numărul De Model S50690
Ocazie Moda de Îmbrăcăminte de Ocazie,Nunta,Petrecere etc.
Avantaj De înaltă calitate/preț favorabil/livrare rapida/cele mai bune servicii
Materiale Ochiurilor de plasă
Tesatura Tip Nigerian Nunta Africane Dantela Tesatura
plata De T/T, Western Union, Money Gram, paypal
Tip De Produs Dantela
Nume De Brand PQDAYSUN
Lățime 51-52"
Technics Brodate
Locul de Origine Zhejiang, China (Continentală)
Material Net Pânză
Decor Margele

Produse similare