10buc/lot 12cm Artificiale Bujor Capete de Flori DIY de Flori de Mătase Cap Pentru Flori de Nunta de Decorare de Perete de Înaltă Calitate Flori

49.82lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Imagini De Produs Detalii:

Fabrica Direct Producătoare va scurta distanța de la furnizori la clienți foarte mult .

En-gros descriere:

[De calitate]

Toate produsele sunt toate de producție independente. avem departament special pentru calitate stricte de control înainte de expediere. După asigurându-vă că nu orice problemă de calitate, va vom trimite bunurile.

100 buc/pachet culori Solide Mici de Ceai a Crescut Capete en-Gros de Crema de Boboci de Flori Artificiale Flori de Matase Diy Buchete de Decor Acasă

Informațiile De Culoare:

1.Lucrăm din greu pentru a oferi cea mai bună reprezentare a stilului și culoarea produsului prin fotografii și descrieri.

2.Ca și Cumpărător, este responsabilitatea dumneavoastră de a citi și de a înțelege descrierea de culoare care a produs sunteți de cumpărare. Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să e-mail pentru a face clar.

3.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

4.Vă rugăm să alegeți produsul cu atenție și de a pune toate întrebările înainte de licitare . Ne place întrebări, întrebați-mă!

En-Gros De Flori Lucrate Manual/De Mătase Artificială De Flori De Trandafir Capete/Manual Diy Decorative Kissingball Roseball Buchet De Coroană / De Nunta Decor Acasă Festival&Furnizori

Caracteristici:

Atenția:

1> 1 pachet=100 buc.

2> Acest produs sunt vândute în 1 pachet ( 100 buc fel de mult).

3> 1 pachet la 1 culoare .

4>. Realizate din Matase

5>. Ca real a crescut de Flori, dar nu parfumate,nu va strica petrecerea ta.

En-Gros De Flori Lucrate Manual/De Mătase Artificială De Flori De Trandafir Capete/Manual Diy Decorative Kissingball Roseball Buchet De Coroană / De Nunta Decor Acasă Festival&Furnizori

Specificions :

. Culoare: 17 culori disponibile

. Mateiral: Matase

. Dimensiune: 3 cm

. Greutate: 3g

.Pachet Dimensiune: 35*35*5cm

.Ambalare: Sac De Opp

Această Imagine este metoda de ambalare :

En-Gros De Flori Lucrate Manual/De Mătase Artificială De Flori De Trandafir Capete/Manual Diy Decorative Kissingball Roseball Buchet De Coroană / De Nunta Decor Acasă Festival&Furnizori Despre Noi

1). Dacă sunteți un cumpărător persoană, amintiți-vă să ne adăugați la preferate vânzător.

2). Dacă sunteți un angrosist sau în căutarea pentru un partener de afaceri în China, vă rugăm să ne contactați.

En-Gros De Flori Lucrate Manual/De Mătase Artificială De Flori De Trandafir Capete/Manual Diy Decorative Kissingball Roseball Buchet De Coroană / De Nunta Decor Acasă Festival&Furnizori

Despre Comenzi

1). Vă rugăm să contactați furnizorul primul rând, dacă doriți să plasați o comandă mare. De asemenea, vom obține mari reduceri de la compania expres dacă cantitatea de comanda este mare.

2).Dacă doriți să se amestecă comandă, vă rugăm să contactați cu noi, înainte de a termina de plată ca să ne putem face o reducere. En-Gros De Flori Lucrate Manual/De Mătase Artificială De Flori De Trandafir Capete/Manual Diy Decorative Kissingball Roseball Buchet De Coroană / De Nunta Decor Acasă Festival&Furnizori Plata:

1. Plata integrală trebuie făcută înainte de expediere. și vă vom trimite camioane NU după trimite produsele.

2. Vă rugăm să asigurați-vă că ne-ai lăsat Adresa / Numărul de Telefon (mobil) /Cod Poștal sunt corecte.Noi nu ar fi responsabil pentru greșit adresa/numărul de telefon mobil.

3,Vom accepta Alipay, Carduri de Credit, Western Union, în timp Real, Transferuri Bancare, Plăți Offline (Banktransfers) en-Gros de Flori lucrate Manual/de Mătase Artificială de Flori de Trandafir Capete/Manual Diy Decorative Kissingball Roseball Buchet de Coroană / de Nunta Decor Acasă Festival&Furnizori de Transport maritim

1).Elementele sunt expediate numai după ce plata este primită.

2).Am expediat element prin EMS, DHL, UPS, FEDEX, TNT, China Post Air Mail sau HongKong Post Air Mail, transport Gratuit, Comanda va fi livrata prin China Post Air Mail. Pentru mai mult de 150 de dolari de către EMS, DHL sau FEDEX transport gratuit.

3). Dacă donot Reciece bunurile la Timp, Vă Puteți Simți Liber să Ne Contactați Imediat Și Vom Rezolva În Timp. Vom Responsabil Pentru Orice Daune Sau Pierderi Cauzate În Procesul de Transport .

4). În scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free la import, noi va declara ca un "cadou", cu o valoare mai mică (nu reflectă prețul total plătit); Dacă orice taxe sau comisioane de import sunt cumpărătorului de responsabilitate.

En-Gros De Flori Lucrate Manual/De Mătase Artificială De Flori De Trandafir Capete/Manual Diy Decorative Kissingball Roseball Buchet De Coroană / De Nunta Decor Acasă Festival&Furnizori

Feedback-ul

1) Cumpărătorul devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2) feedback-ul pozitiv este foarte important pentru dezvoltarea afacerii.Sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi.

3)vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ. Vom negocia cu tine pentru a rezolva problema .

P. S. Unele întrebări Ați putea dori să întreb. Mă bucur să-ți răspund.

O Intrebare: Este produs în stoc?

Răspuns: Da, Ai dreptate.

B, Întrebarea:Cum de a cumpăra diferite obiecte?

Răspuns: a Pus produsele in cosul de cumparaturi, apoi puteți plasa comanda.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Nume De Brand YIZHIHUA
Dimensiune Approx 12cm
Ocazie Nunta
Total Pachet 10buc/lot
Produs Mătase Bujor Cap
Culoare 1 Rose Red,Lapte Alb,Violet,Galben,Violet Închis
Tip Decorative De Flori Și Coroane De Flori,Rose
Stil Flori
Numărul De Model flori artificiale
Culoare 2 Tiffany Albastru,Sampanie,Fushia,Albastru Royal,Rosu

Produse similare