5 bucati suveica arcuri pentru JUKI LK1900A/FRATELE KE430D și așa mai departe

24.14lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Nume produs: 5 bucati suveica arcuri pentru JUKI LK1900A/FRATELE KE430D și așa mai departe

quanity: 10 buc.

Made in China

TRANSPORT:

*De obicei ne va livra elementul în termen de 2-7 zile lucrătoare după ce plata este confirmat, și ne va permite să știu numărul de urmărire după ce trimite la articol.

*Toate produsele noastre vor fi livrate la cumpărător Vilatudor.ro adresa, vă rugăm să confirmați adresa dvs. de pe Vilatudor.ro inainte de a comanda.

Vânzătorul nu poate acoperi taxelor vamale și a taxelor la import.

Warrantyand și politica de returnare:

* General de țări,timpul de livrare este de aproximativ 15-40day. Brazilia și Rusia clienții să acorde o atenție, timpul de livrare este de aproximativ 20-60 de zile, chiar mai multe zile. Dacă doriți să primiți mai devreme, puteți alege alte Express, dar trebuie să plătească o parte din cele de transport maritim, vă rugăm să contactați cu noi pentru detalii.

* Dacă aveți o DOA(Dead On Arrival) element sau un element greșit care doriți să se întoarcă sau de schimb, vă rugăm să ne contactați. Toate declarațiile trebuie să fie intact și de brand nou. Pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit, Cumpărătorul va fi responsabil pentru transport de marfă de întoarcere și a tuturor taxelor vamale de import fiscale.

Feedback-ul:

*Sperăm să vă lăsați-ne feedback-ul pozitiv, și să ne dea CINCI STELE pe toate de Detaliu Vânzător opiniile(International comercial este nevoie de mai mult timp, vă rugăm să înțelegeți). Sistemul nostru va face același lucru pentru tine. Apreciem afacerea dvs. și sper să fac afaceri cu tine în curând.

*Dacă aveți orice întrebări, suntem foarte bucuroși să vă ajute. Vă rugăm să ne contactați în primul rând, pur și simplu, lăsând negativ/neutru feedback-ul sau da un litigiu nu poate rezolva problema.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Greutate Pachet 0.03kg (0.07lb.)
Mecanism De Feed hrana ac
Cusatura Formarea Blocare Cusatura
Tip Masini De Cusut Industriale
Mecanice De Configurare Plat-Pat
Starea Noi

Produse similare