Noi 30pcs/mult Sclipici Tatuaj Stencil Desen Pentru Om Pictura pe Corp,Dragon, Craniu de Lup, Vultur Aerograf Tatuaj Șabloane Șabloane

44.09lei

Adauga la lista dorintelor

Tattoo & Body Art

Descriere produs


NOTĂ: vă Rugăm să Rețineți Stil de Număr Și Cantitate Pe Comanda. Tip:Tatuaj Stencil Nume de Brand:vopsea de corp Numărul de Model:șablon șablon de tip de Element:șablon Șablon tip:aerograf tatuaje caracteristici Produs:hot Sexy femeie bărbat Lipire poziție:vopsea de corp Numărul de utilizări:de 1-3 ori Dimensiune:11*8 cm / 16*6 cm / 13*6cm Material:PVC negru Cantitate:30 buc Modele:modele Mixte Caracteristică:tatuaj stenciling Nume:30pcs/lot tatuaj stencil pentru pictură și aerograf stencil tatuaj corp vopsea, Sclipici model tatuaj Temporar kit tatuagem Notă: Cumpărătorul va primi 30buc de înaltă calitate, șabloane,Șabloane de tatuaj poate fi utilizat în mod repetat. atunci când cumpără vă rugăm să lăsați un mesaj, Găsi modele care iti place din cele 54 de diferite stiluri și notă. De exemplu:374#,377#,381#×28. În caz contrar,le Vom trimite la întâmplare. Dimensiune produs Notă: A. 11 cm*8 cm, cum ar fi 374,386,1010,etc. B. 13 cm*6 cm precum 380,etc.

Folosind Metoda:

1.Alegeți designul dorit și coaja de pe suport de culoare albă.

2.Asigurați-vă că pielea este uscată înainte de a aplica autocolantul. Loc de autocolant pe piele în direcția în care doriți și apăsați ferm, asigurându-vă că nu există riduri sau blebs, scoateți clar de film de la autocolant.

3.Folosiți peria appliator în sticlă, și se aplică lipici pe piele arată printr-o matrita.

4.Scoateți stencil după aproximativ 1-2 minute.

5.Utilizați cosmetice mici perie pentru a aplica sclipici pentru zonele cu lipici. Asigurați-vă sclipici acoperă complet toate zonele cu lipici. (Puteți amesteca culori)

6.Utilizarea de mare perie cosmetice să apăsați în jos sclipici, după sclipici a fost ferm stabilit, perie departe excesul de sclipici.

7.Tatuaje sclipici va dura aproximativ o săptămână în condiții normale.menține pielea uscată.

1. Avem transport gratuit toate produsele noastre la nivel mondial în termen de 48 de ore de către EMS/DHL/UPS sau China Post / ePacket/ALTE,modul de transport maritim care va depinde de suma totală a comenzii: 2. Uneori poate dura până la 4-7 săptămâni din cauza stricte de Control personalizat. 3. Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe.Pentru a-ți plăti impozitul minim,vom declara ca "cadou" sau"proba" cu valoare scăzută. 1.Dacă produsele nu sunt aceleași ca desription sau rupte în tranzit. Vom retrimite sau returna banii. 2.Pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu obiectele, vom accepta retururi și schimburi în termen de 7 zile după ce ați primit element și trebuie să plătească pentru costurile de returnare. 3.Ne puteti contacta prin Trademanger sau lasandu-ne un mesaj pe Vilatudor.ro sau e-mail-ne,Vom răspunde la tine în termen de 24 de ore, și în termen de 36 de ore pe Week-end. Timpul nostru de lucru: Beijing Timp 09:00-18:00 Ora New York-20:00-05:00, Ora Moscovei 04:00-13:00 Melbourne Ora 12:00-21:00 Ora Londrei 01:00-10:00 1.Satisfactia dumneavoastra este urmărirea noastră, deci, dacă există ceva pentru a face să vă nemulțumit (inclusiv noastră de produse și servicii,sau alt lucru), vă rugăm să ne contactați pentru a vă servi din nou înainte de a pune scopul de a contesta SAU de a depune o cerere de rambursare SAU de a da feedback-ul rău, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine. 2. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să lăsați bun Feedback-ul Pozitiv (TOATE de 5 STELE), pentru noi,este foarte important pentru noi să vă oferim cele mai bune noastre de service data viitoare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 3cm (7.87in x 3.94in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.11kg (0.24lb.)
Tip De Unitate mulțime (30 piese/lot)
Material PVC autocolante Tatuaj Stencil
Caracteristică Dragon Craniu de lup, vultur stencil tatuaj
Nume De Brand xmasir
Modele 54 Amestecat modele Tatuaj Stencil
Cantitatea 30pcs Sclipici Tatuaj Stencil
Dimensiune 11*8cm / 16*6cm / 13*6cm
Tip De Element șablon Glitte tatuaj stencil
Numărul De Model Sclipici Tatuaj Stencil
Caracteristicile Produsului pentru hot Sexy bărbat tatuaj stencil
Numărul de utilizări 1-3 ori tatuaj stencil
Șablon De Tip aerograf Sclipici tatuaj stencil
Tip Tatuaj stencil
Lipirea poziția Sclipici Tatuaj Stencil Pentru Pictura

Produse similare