3square metru 2m x 1,5 m holografic din spate ecran de proiectie film toate cele patru culori disponibile, livrare Gratuita

556.12lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


3square metru 2m x 1,5 m holografic din spate ecran de proiectie film toate cele patru culori disponibile, livrare Gratuita

Proiecție de film are factor de transmisie luminoasă ridicată și de difuzie, ceea ce face excelent de culoare reapariția. Este foarte util în afișarea, publicitate în aer liber, ceea ce face normal și incolor magazin fereastră într-o dinamică și o experiență fantastică. Proiecție de film, de asemenea, poate fi tăiat în orice forme, cum vă place să-l facă în viață și de divertisment.Proiecție de film face cumpărături fereastra pentru a fi atractive, printre mulți concurenți.

Ultra Carbon Negru/gri închis/alb/holografic publicitate spate / fata proiecție de film creează o imagine de înaltă definiție pentru a permite telespectatorilor pentru a experimenta o imagine vie (a se vedea prin) și o imagine ireal (uita-te la) prin intermediul ecranului.

Proiecție din spate lățime de film este de 1.52 m, iar lungimea este de 30 de milioane pentru un singur vot, în mod normal, noi de aprovizionare dimensiunea este de 1 metru pătrat de 1,5 m * 0.66 m, 2 metri pătrați de 1,5 m*1.33 m, 3 metri pătrați de 1,5 m*2m etc pentru una de piese... doar lenth poate fi customzed ca cererea clientilor.

NOTĂ: atunci când comanda doar din Spate proiecție de film eșantion i s despre 21cm*29cm sau 8" * 11" pentru format A4, 21 cm*15 cm sau 8" * 5" pentru A5 dimensiune, dar dimensiunea eșantionului nu este exact, unele mai mari, unele mai mici ,ei folosesc doar pentru clientii test, nu vrem testul dimensiune pentru a face litigiu, multumesc pentru intelegere.

Notă Importantă :

1) lățimea este fix ,1.524 metru .

1 metru Patrat = 1.524 m (lățime) x 0,65 m (lungime)

2 metru Pătrat = 1.524 m (lățime ) x 1.31 m (lungime)

3 metru Pătrat = 1.524 m (lățime ) x 1.96 m (lungime)

...........

2) 4 Culori pentru alegere, deoarece acestea sunt la același preț .

Vă rugăm să lăsați un mesaj și spune-i ce culoare ai alege, cu excepția negru sau color mirror

a) Transparent

b) Grey

c) gri Inchis (din experienta noastra , aceasta culoare are cea mai bună performanță cu același preț de 4 culori diferite)

d) Alb

vă rugăm să observați detaliu de culoare pe care doriți de la titlul informării pentru negru și color mirror prețul este mai mare .

SPATE PROIECȚIE DE FILM DE METODA DE INSTALARE:

Rămânem spate proiecție de film ca o masina stick un film pe sticlă. în primul rând, aveți nevoie pentru a goli paharul cu apă, spray Sprite bea pe sticla din nou (vă recomandăm utilizarea Sprite bea pentru a lipi de film și de a face mai bine proiecție spectacol.)

și partea din spate proiecție de film are două straturi.apoi, puteți elimina protected strat și lipi filmul pe sticlă și regla film poziție, atunci puteți folosi racleta de cauciuc pentru stropitoare de apă de la centru spre margini și atunci când vă asigurați-vă că nu există nici o apă între sticlă și film. făcut.

Caracteristici:

Orice dimensiune pot fi personalizate cu ușurință

Contrast ridicat gradient

Ușor de instalare, vă vom trimite video de instalare de la comanda.

Rezistent la apă și durabil

Loc disponibil:

- De vânzare cu amănuntul FEREASTRA

- Lobby

- Baruri

- Cluburi de noapte

- Muzee

- Expoziție afișează

- Digital signage

- Expoziție de Automobile sala

- fotografie de nunta

- magazine

- hipermarketuri industrie

- industria de catering

- industria hoteliera

- lanț de magazine și săli de expoziție

- aeroporturi

- filme

- opera

- stația de

- metrou

- bilet de birouri

- publicitate

- firme de design

- orice loc de afaceri vitrină

- panouri publicitare

- clădire de sticlă de perete

Shenzhen Xintai touch Technology Group este specializata in producerea de spate proiecție de film, Interactive, Proiecție touch folie/film prin sticlă, Unda Acustică de Suprafață(SAW) ecran tactil, rezistent la apa VĂZUT Touchscreen, Praf VĂZUT Ecran Tactil, Anti-glare, anti-Vandalism VĂZUT Ecran Tactil, antivandal VĂZUT ECRAN TACTIL Multi-touch ecran tactil Infraroșu/IR Touch rama, LCD Touch Chioșc, Interactive touch folie, rezistiv ecran tactil, Touch Monitor LCD, LCD touch Panel PC/ Calculator / bezel Monitor Touch Tablet PC, Optice atingeți ecranul și ecran tactil Capacitiv, Orice dimensiune de panou tactil putem personalizate pentru tine. Doar să ne anunțați cerința. Pentru Multi-touch IR Panou, putem oferi Dual-touch(2 puncte), 6 puncte, 8 puncte, 10 puncte, la 16 puncte și 32 de puncte, Nici o fantomă punct. etc.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 159cm x 9cm x 9cm (62.60in x 3.54in x 3.54in)
Greutate Pachet 4.5kg (9.92lb.)
Tip De Unitate bucata
Produse De Stare Stoc
Material proiecție de film
Dimensiune L 2m W 1.524m
Pachet Da
Numărul De Model XT-RF 1.524MX8M
Portabil Da
Dimensiunea Ecranului 1.524MX2M
Format 16
culoare Transparent
Nume De Brand Xintai Touch
Max lungime/lățime pe rola Am 30m W 1.524 m
Stil ecranul holografic
Tip Ecran Ecran Portabil
Tip capacitiv

Produse similare