2 buc/lot Silicon Gear Capac frâna de mână Acoperă Decoation Caz pentru Ford Focus 2 MK2 Focus 3 MK3 Sedan Hatchback Accesorii Auto

41.78lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


1.Caietul de sarcini: 1.Echipare: Model Compatibil: Doar costum pentru Ford FOCUS 2 mk2 Focus 3 mk3 Sedan Hatchback Pls Verifica masina ta Stil cu Atentie inainte de a Cumpara vă Rugăm să vă asigurați masina ta e stilul este același ca în imaginea de mai jos,acest produs a fost personalizat pentru masina! Detalii produs: Stare: calitate de Top și 100% de Brand Nou(Nu a Fost Folosit sau Instalat) *produs terț,nu original! Fabrica ridicata preț ,calitate garanta Culoare: ca imagine mat Material:de Înaltă Calitate Silicon Pachetul de conținut includ:2 buc/set ușor instala direct .

1.Toate produsele noastre sunt într-un fel de imagini.de lete va modifica și ajustări de culoare, pe cât posibil în concordanță cu imaginea reală, dar din cauza de iluminare, display de culoare abatere, înțelegere personală de diferite culori, care rezultă în fizică ar putea exista unele fotografii color, un fel de problema nu aparțin problemă de calitate, culoarea finală cu bunuri reale va prevala.

2.După ce ai primit pachetul, a deschis pachetul, poate exista o ușoară miros, care este mirosul de piele. puteți fi plasat în umbra toc într-o zi, și apoi.

1.După ce comanda este finalizată, ne va fi finalizat în termen de cinci zile de transport maritim pentru tine, noi vă va oferi numărul de urmărire pentru tine.

2.Nostru default metoda de transport maritim este China Post Air Mail, modul de livrare este gratuit, oferim EMS, DHL,UPS,Fedex IE(IP), ePacket și alte metode de transport maritim, puteți alege propria cale, trebuie să plătească costul de transport maritim.

3.Vom urmări coletul, vă va alerta pentru a primi coletul, dacă coletul nu are nici un palmares de mai mult de 15 zile.sau este returnat, ne va imediat re-expediere pentru tine!

1.Dacă aveți unele probleme cu culoarea, dimensiunea, calitatea sau alte probleme, vă rugăm să ne contactați în mod liber înainte de a vă să ne dea un feedback-ul neutru.

2.Vom avea un feedback pozitiv imediat ce Vilatudor.ro ne permit să lăsați feedback-ul. Noi călduros ca să-ți dau satisface soluție.

3.Dacă vă place articolul nostru, călduros așteptat cinci stele feedback-ul, vom lucra din greu pentru a oferi o satisfac serviciul.

4.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, vă mulțumesc foarte mult!

5. Dacă vă place produsele noastre, sperăm foarte mult că puteți recomanda prietenilor tăi, dacă vă înregistrați experiența dumneavoastră de cumpărături la Blog-ul, Facebook,Twitter și platforma de social networking, noi va oferim o reducere pentru tine!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.07kg (0.15lb.)
Element De Lungime 0inch
Lățime Produs 0inch
Material De Înaltă Calitate Silicon
Model Compatibil Doar costum pentru Ford FOCUS 2 mk2 Focus 3 mk3 Sedan Hatchback
Tip De Material Silicon
Nume De Brand EAZYZKING
Numele Modelului fksst5
Tip De Element Schimbătorului De Gulere
culoare ca imagine mat
Înălțime Element 0inch
Extern De Certificare De Testare ISO9001
Starea Calitate de Top și 100% de Brand Nou
Articol Greutate 0.06kg
An toate

Produse similare