Real, natural color originale de acasă blana de iepure piele pelt covor pătură pentru tapițerie auto

72.67lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Real, natural color originale de acasă blana de iepure piele pelt covor pătură pentru tapițerie auto

Element: blana de Iepure placa

Material: Real blana de iepure

Lungime: Aproximativ 105 cm

Coada de lungime: aproximativ 55 cm

greutate:0,75 kg

Culoare: ca clienții ce privește

Note: dimensiunea nu este atât de exactă, în general, 55*105 cm, mai mult sau mai puțin, fotografiile de mai Jos sunt fotografii reale , culoarea este doar pentru referință de la clienți, vom lua final real element de culoare și dimensiune ca standard.

Informații despre companie

Zaoqiang Alice Tzu Blana Ltd este situat la Hengshui County,Provincia Hebei,China, Avem 8 ani de afaceri străini experiențe, fabrica mian producția de diferite tipuri de animale de blană din blana piele,blana placa,minge de blana, haine de blana,blana vesta,etc, principalele zone de export în America de Nord, America de Sud, Oceania, Orientul Mijlociu, Europa, Asia de Est și așa mai departe . Fabrica noastra va sub control strict, Deci calitatea este garantata. Produsele noastre au câștigat o reputație puternică pentru fiabilitatea de-a lungul multor piețe internaționale în ultimii ani.

Acesta poate fi personalizat,de Înaltă calitate servicii de OEM. Atunci când comanda nostru Blana de Iepure piele pătură , te Rog spune-ne culoarea de care ai nevoie. Accesoriile folosite pe scaun,hainele,casa decora etc pentru Mici & OEM & ODM & Client desene sau modele sunt acceptate de Ambalare Interior punga de Plastic,exterior de carton sau de mînă după r cerere Despre livrare Mici Decoratiuni Perna Blana de Iepure Perna pentru nava prin EMS, DHL,Fedex, TNT Și comandă mare De Aer Am răspuns mesajul dvs. în termen de 24 de ore

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.8kg (1.76lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 25cm x 15cm (9.84in x 9.84in x 5.91in)
Dimensiune 50*105cm
Model Prime
culoare Maro, Gri
Utilizarea Auto Tapiterie,Textile Acasă,Îmbrăcăminte
Material Iepure
Tip Pelt
Greutate 0.75kg
Numărul De Model july2

Produse similare