Noi, de Înaltă calitate Farmecul pietre de cristal Brățări Brățări pentru femei cadou BL048

23.42lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Observație : Dacă există unele culori diferite de produs,vă Rugăm să ne spuneți ce culoare vrei. Dacă nu,va vom trimite prin amestec de culori la întâmplare.

Plata

shippment

1 Freeshipping Politica

În cazul în care comanda mai mult de $9 , vom transport gratuit prin China post air mail pentru a trimite bunuri (gratuit trimite epacket, statele UNITE ale americii)

Dacă suma comenzii este mai mare de $299 . Putem de transport gratuit prin DHL, EMS sau alte comercial de Curierat pentru a trimite bunurile.

2 Ora De Sosire

China post air mail :aproximativ 35-40 de zile lucrătoare pentru a ajunge

DHL/UPS / DHL :aproximativ 3-8 zile lucrătoare pentru a ajunge

EMS :aproximativ 4-10 zile lucrătoare pentru a ajunge

3 taxe Vamale

De obicei, ne-am umple în care valoarea declarată este de jumătate din valoarea reală a mărfurilor. Dacă țara dvs. au un tarif special de politică, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, vom în funcție de cererea dumneavoastră cât mai mult posibil pentru a face față cu bunuri.

Ambalare

Fiecare produs pe care îl va utiliza speciale de OPP sac, de ambalare. Atunci când trimite bunuri, va vom oferi bunuri înfășurat într-un strat de spumă pad. Apoi pui în cutie specială. Deci, vă rog, nu vă faceți griji, bunurile dvs. vor fi în siguranță pentru a ajunge. (cu excepția cazurilor speciale)

Feedback-ul

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, satisfacția clienților este scopul urmărim. Dacă aveți ceea ce nu este mulțumit de bunuri, te rog, spune-ne, vom încerca noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți. Astfel încât atunci când primiți bunuri, vă rugăm să ne dea de cinci stele feedback-ul.

Politica De Returnare

Dacă bunurile apar non-artificiale daune, cum ar fi probleme de calitate, vă rugăm să confirmați după ce a primit, în contact cu noi. Vom verifica problema, gratuit pentru a retrimite bunuri pentru tine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 8cm x 6cm (3.94in x 3.15in x 2.36in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Metale De Tip Placat Cu Aur
Stil Trendy
Material Stras
Setarea Tip Tensiune De Setare
Lungime as picture
Forma\model Runda
Bratari Tip Lanț & Legături, Bratari
Gen Femei
Incuietoare Tip Cutie-cu-limba
Fine sau de Moda Moda
Nume De Brand OSHUER
Tip De Element Bratari
Tip Lanț Link-Ul Lanț

Produse similare