Europene Covoraș de Baie Chrome Cast 2 Robinet Cascadă de Promovare Topor Rece & Fierbinte Punte Montat Vas Chiuveta, Robinete de Baie Robinet 130-22C

273.60lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Europene Covoraș De Baie Chrome Cast 2 Robinet Cascadă De Promovare Topor

Rece & Fierbinte Punte Montat Vas Chiuveta, Robinete de Baie Robinet 130-22C

FLG Singur Mâner Crom/Alb/Negru/Antique/Nichel Periat Cascada Bazinul Robinet Chiuveta Mixer Robinet Design Elegant Și Finisaj Produsul Este Fabricat În China Tip de Instalare: Punte Montat Instalare Găuri: Gaura Single Numărul de handle-urile: Singur Mâner Material: Alama Finisaj: Crom/Alb/Negru/Antique/Nichel Periat Debit: 1.8 GPM (6.81 L/min) Tip Supapa: Ceramice Supapa Rece și Fierbinte Comutator: Da Transport maritim Pachet Inclusiv : 1*Robinet 2*50cm furtun 1*Accesorii de Instalare Garanție de Calitate : 5 Ani Garanție de Calitate ( Dar Dacă aveți greu , te voi ajuta oricand)

1. Noi, de obicei, remarca coletul CADOU ÎN VALOARE SCĂZUTĂ. 2 . RUSIA avea nevoie de NUMELE COMPLET. 3 .Cumpărător din BRAZILIA , vă rugăm să lăsați-ne CPF/CNPJ/numărul de TVA . Și Brazilia vamale casa cerut să fie pus în valoare . 4. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. 5. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului. 7 .Taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul produse sau taxele de transport.

Vă mulțumesc foarte mult pentru vizita magazinul nostru

Sper să crească cu tine împreună și să fie win-win parteneri

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 2.04kg (4.50lb.)
Dimensiunea Pachetului 40cm x 23cm x 8cm (15.75in x 9.06in x 3.15in)
Tratament De Suprafață Chrome
Numărul de Mânere Mâner Unic
culoare țeapă
Supapa De Material De Bază Ceramica
Tip De Instalare punte montat
Stil Contemporan
Tip Bazinul Robinete
Rece Si Apa Fierbinte Da
Robinet De Montare Singura Gaura
Numărul De Model 130-22C
Apa Calda Si Rece Da
Nume De Brand FLG
Greutate Per Pachet <2kg

Produse similare