Ochiurilor De Plasă Sifon Club Cu Maneci Scurte Rochie Mini Wetlook Kleid Piele De Vinil Clubwear Vedtido De Festa Sexy Pijamale 860709

76.34lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


sexy femei de înaltă calitate wet look mini club de scurt acasă rochie drăguț moda halat

2016 Sexy Ochiurilor Sifon Club Cu Maneci Scurte Rochie Mini Wetlook Kleid Piele De Vinil Clubwear Vedtido De Festa Sexy Pijamale 860709

extraordinar wetlook rochie trei materiale diferite pe partea de sus de fin, transparent tesatura de sifon în mijloc este rochia în culori luminoase wetlook la rockbereich este matt wetlook substanță rochie cu fermoar pe spate, închise

Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva minute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.

De asemenea, vom face același lucru pentru tine ACUM. Multumesc!!!

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a satisface nevoia ta.

FAQ

Vă rugăm să rețineți că o ușoară diferență de culoare ar trebui să fie acceptabil din cauza luminii și a ecranului. Poate exista o ușoară diferență în detaliu și modelul acestei haine.

Dimensiunea Observa

Dimensiune: unul mărime se potrivește NE-marimea S spre M (acest element numai o dimensiune, dar Materialul este flexibil) este de 2-3% diferență în conformitate cu manualul de măsurare, vă rugăm să verificați cu atenție graficul de măsurare înainte de a cumpăra produsul. 1 inch = 2,54 cm. Există un pic de toleranță cu privire la dimensiunea diagramă, este inevitabil.

Notă De Livrare

În general, Vom trimite coletul la tine in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea platii.

Transport gratuit: este întotdeauna livrat prin posta normala, costa 7-15 zile pentru a ajunge tine. Unii zonă specială va costa de mai multe zile pentru a ajunge. Puteți ști că de-a numit express-ul.

Express de Livrare: 3-5 zile prin DHL, UPS, TNT, Fedex și așa mai departe.

Atunci când ai nevoie urgent de produse la timp, putem livra prin curierat rapid. Dar va trebui să plătească suplimentar taxa de transport maritim.

Contactati-ne

Daca sunteti un mare en-gros, vă putem oferi o bun pret de fabrica direct pentru a face competitive în piață. Vă rugăm să rugăm pe serverul nostru pentru managerul nostru de e-mail pentru a discuta detaliile.

Când vă satisface noastre produse și servicii, vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv pentru noi. Dacă te întâlnești orice problemă atunci când îl primiți, vă rugăm să nu lăsați feedback neutru sau negativ la început, vom avea întotdeauna pregătit să ofere cele mai bune servicii pentru tine și de a găsi o soluție. Cel mai bine sugestie ne poate ajuta să crească serviciul nostru pentru tine. Ne puteti da un telefon sau e-mail de sprijin.

Vă mulțumim pentru cooperare.

Picătură de transport maritim servicii

Puteți deveni membru al nostru și ne pot oferi profesionale, picătură de transport maritim de servicii direct!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.55kg (1.21lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 25cm x 10cm (11.81in x 9.84in x 3.94in)
Chier Dimensiune DIMENSIUNE MARE
Rochii De Lungime Mai Sus De Genunchi, Mini
Stil Sexy Si De Club
Silueta Teaca
Dimensiune M,L,XXL
Decolteu Guler
Decor Gol
culoare Negru
Talia Imperiul
Gen Femei
Model Tip Solid
Maneci Scurte Clubwear rochii
Nume De Brand Vis De Viță De Vie
Tesatura Sifon Plasă De Rochii
Material Spandex,Poliester
Numărul De Model W860709
Maneca Stil Regulat
Sezon Vara Primavara Toamna
Lungime maneca(cm) Scurt

Produse similare