Moda Retro Vintage De Albine Maro Stras De Cristal Insecte Broșă Pin Petrecere De Femei De Bijuterii Broșe 6608

44.29lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere Albine Broșe Materiale Aliaj,Cristale de Metal placat cu Aur de Culoare vă rugăm să consultați imaginea vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare, monitor brightness/contrast setări etc, ar putea exista unele mici diferențe în ton culoare a site-ului fotografie și elementul real. Măsuri de 3.94" X 2.36 " 10cm X6 cm Stare Noua Nota O frumoasa cutie cadou incluse, gata pentru Cadou (en-Gros nu include cutie de cadou)

Timp de transport maritim I. Toate comenzile vor fi trimise prin Vrac e-Mail de Aer pentru Hongkong Post în termen de 2 zile după ce a eliminat plata.(De obicei, ne va trimite în termen de 24 de ore).Dacă doriți să selectați alt e-mail de serviciu(se va achita suplimentar taxa de transport maritim) ,vă rugăm să contactați-mă înainte de a plăti factura.

II. Serviciul De E-Mail: E-Mail De Serviciu Timp De Livrare

(Zi de lucru) Număr de Urmărire Memo ePacket livrare prin USPS 7-12(Numai pentru SUA) Da sa Nu fie mai mult de 2 kg Vrac Aer Înregistrat Mail pentru Hongkong Post 15-20(marea BRITANIE,CA) Da sa Nu fie mai mult de 2 kg în Vrac de e-Mail de Aer pentru Hongkong Post de la 15 la 20 Nici la nivel Mondial FedEx și DHL 4-7(în statele UNITE ale americii,marea BRITANIE,CA) Da Europa Express 5-14(statele UNITE ale americii,marea BRITANIE,CA) Da, Doar pentru Europa

Notă: timpul de Livrare va dura mai mult timp(depinde de locatie) în alte țări(cum ar fi livrarea la Italia și Brazilia va lua 40 la 45 de zile ). E-Mail de livrare sunt supuse întârziere în timpul festivalurilor.Dacă ai nevoie urgentă de ea,vă sfătuim să selectați serviciul Express pentru a-l expedieze.

III. Va vom trimite pachet la PP adresa,vă Rugăm să verificați înainte de a verifica afară.

IV.Vă rugăm să contactați-mă dacă nu-l primesc in 30 de zile( Italia și Brazilia este de 45 de zile),voi răspunde în termen de 24 de ore. Observați pentru Britainic Cumpărător I. de La sfârșitul lunii iulie 2011, British Vamal a intensificat importurile din China parcelă eforturile de control, coletul din China să pună în aplicare de control de 100%. Dacă pachetul are o valoare de peste 15GBP, veți plăti câteva fiscale/personalizat posibil. Dacă ați cumpărat mai mult de 10 elemente, în același timp , te sfătuiesc să nu aveți nevoie de o cutie-cadou pentru fiecare,puteți salva unele de transport maritim și pachetul arata ca mai mici,poate te poate salva de unele impozite și taxe vamale. Dacă aveți orice întrebare,vă rugăm să contactați-mă. II. Te rog, nu pleca 1 sau 2 DSR sau Feedback-ul Neutru cu noi,este foarte important pentru noi .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 22cm x 16cm x 5cm (8.66in x 6.30in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.085kg (0.19lb.)
Nume De Brand Mireasa Vorbim
Tip De Element Broșe
Material Stras
Fine sau de Moda Moda
Broșe Tip Broșe
Metale De Tip Aliaj De Zinc
Forma\model Insecte
Numărul De Model 8806608
Stil Vintage
Gen Femei

Produse similare