BLE MultiBoard+NRF52832 consiliul de dezvoltare / bogat de periferice / sprijin puternic NORDIC /BLE

242.19lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Acest copil nu conține J. L. I. N. K emulator, dar darul line!

BLE MultiBoard Ne sunt de orientare existente BLE SOC dezvoltarea unui general-scop hardware backplane, scopul principal este de a rezolva o varietate de BLE SOC Nevoie pentru a cumpara diverse placa de dezvoltare. adopta BLE MultiBoard puteți testa pe o singură platformă BLE Cip SOC de performanță. BLE MultiBoard Bord periferice, motor de Vibrații, RGB Lampă, buzzer, baterie reîncărcabilă litiu tensiune de măsurare și management, USB, port Serial, convenabil măsurarea tensiunii și a curentului de interfață, 16M poziția FLASH , 128*64 OLED ( Suport SPI și IIC Interface ) , MPU6050 Cinci direcția joystick și intensitatea luminii senzor de detectare. adopta BLE MultiBoard Backplane poate realiza sau a verifica o varietate de caracteristici ale produsului, cum ar fi: Bluetooth anti-a pierdut aparatul, comunicare serial Bluetooth, bratara, Bluetooth Lumina RGB, veverita zburatoare, lumină ambientală detectarea etc.. BLE MultiBoard placa De dezvoltare poate fi complet deconectat de la perifericele de pe bord BLE SOC Toate pinii de pe placa de bază sunt 2.54 mm Pin conduce, pentru a facilita conectarea altor utilizatori pentru a controla perifericele. În scopul de a facilita utilizatorilor pentru a testa consumul redus de energie al cipului, BLE MultiBoard static consumul de energie al dispozitivului periferic poate fi oprit de apelare comutator, întregul bord este oprit de la baterie pin după ce comutatorul este oprit, și statice, consumul de energie este redus 1-3uA Despre XC6206 Statice de putere.

Folosind aceasta placa de dezvoltare, puteți:

Cu QN9020 sentimentul de prima iubire, gust CC2640 umflat tânără gust, bucurați-vă de NRF51822 fată buna, femeie puternică pentru a cuceri NRF52832 mândrie, un alt mod de a experimenta CYBLE, desigur, au timp pot, de asemenea, uita-te la ce DA14580 Linjiaxiaomei, și CC2540 vechi și greoi......

Placa de dezvoltare pentru a oferi o gamă completă de informații de dezvoltare, inclusiv fără a se limita la: Bluetooth stiva de protocol de înțelegere, traducere, masă BLE SOC dezvoltare Completă și cuprinzătoare de informații, exemple, etc., sursa oficială APP (ISO) Android ) Și unic BLE SOC Dezvoltare vorbesc, 360 Pagini, șaisprezece cuvinte sunt încă în creștere!

Ansamblu de date (partea a adăuga):

Exclusiv BLE SOC dezvoltare vorbesc, inclusiv Bluetooth protocol de traducere, consiliul de dezvoltare hardware design, Bluetooth protocol de înțelegere, masă BLE SOC dezvoltare și comune BLE instrumente de dezvoltare:

NRF52832 documente conexe:

Descriere detaliată a arhitecturii software complet, exclusiv:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Fel Interne
Rata De Transmisie .
Tip Cu fir
Nume De Brand KEFU

Produse similare