10BUC Sequin Curcubeu Patch-uri pentru Haine de Fier pe Aplicatiile de Patch-uri Brodate Eticheta Broderie Coase Accesorii pentru Copil Blugi DIY

21.68lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Important Noticment: 1.Vă rugăm să scanați codul QR de Vilatudor.ro Aplicații pentru a plasa comanda pentru că prețul pe APLICAȚII este mult mai ieftin decât PC-ul și poate obține mai mult de surpriză.Și nu uitați să adăugați magazinul nostru pentru dumneavoastră preferat pentru a obține monede de Aplicații.În cele din urmă,puteți cumpăra produse pentru GRATUIT.

2.Vă recomandăm să comandați mai mult de 5 dolari.Apoi, puteți urmări pachetul și se poate obține mai repede.În caz contrar, ne vor trimite prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus care nu pot fi urmărite,nu în condiții de siguranță și ar obține produse într-o lungă perioadă de timp. 3.Toate produsele sunt verificate inainte de expediere.Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă nu există nici o problemă atunci când vei ajunge produsele.Vă rugăm să oferiți 5 stele, dacă vă place noastră prodcuts și servicii.Multumesc.Să ai o zi frumoasă.

Se specializează în fabricarea de patch-uri. Bine ați venit la personalizare.

Cum să utilizați de fier rapid și durabil

1. Pulverizarea apei pe spate de patch-uri. 2. Loc de patch-uri de pe îmbrăcăminte. 3. Reglați fier de căldură, ca de obicei. 4. Capacul de patch-uri cu o bucată de cârpă umedă. 5. Călcat de aproximativ 10 la 20 de secunde. 6.Așteptați pentru patch-uri sa fie rece,apoi se termina. Din cauza condițiile de fotografiere și Dispozitive Hardware, cum ar fi luminozitatea și contrastul monitorului stabilirea etc,pot exista unele mici diferențe între elementul real și tonul de culoare de imagini arătat.

10BUC Sequin Curcubeu Patch-uri pentru Haine de Fier pe Aplicatiile de Patch-uri Brodate Eticheta Broderie Coase Accesorii pentru Copil Blugi DIY

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.022kg (0.05lb.)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Caracteristică 2 Copiii de Fier Pe Patch-uri,Ieftine Patch-uri Brodate,cos accesorii pentru geanta
Nume De Brand genie
Tip De Produs Patch-uri
Numărul De Model DZ-838-10
Stil Fier-Pe
Modul De Vânzare de vânzare cu amănuntul
Caracteristică Handmade,Eco-Friendly
Technics Paiete
culoare colorate
furnizor Producător China
Model curcubeu
Caracteristică 1 Patch-Uri Pentru Haine,Fier De Pe Cartoon Patch-Uri,
Dimensiune 7.3CM*4CM
îmbrăcăminte Rochie,Camasa,Fusta,Sacou,Blugi,Șorț
Oamenii Copii,Băiat,Fată,Femeie,Copil,Frumusete
Personalizate patch personalizate

Produse similare