4-20ma LED Digital de Semnal de Curent Generator Portabil Analog Generator Reîncărcabilă

53.61lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caracteristicile funcționale

1, ușor de utilizat, ușor de cabluri, buton de operare, pentru a regla răspuns imediat după ieșire, nici o întârziere.

2, gama de tensiune de alimentare: puterea de intrare DC 5-28V DC, propuse de alimentare de 12-24V DC.

3, protecția funcționale: cu tensiune de intrare protecție polaritate inversă, alimentare inversă instrumentul nu funcționează, nu pentru a inversa ars.

4, standardul curent de ieșire gama: prin reglarea manuală a produs pe potențiometru poate produce 4-20MA curent de ieșire, pentru curentul analogic 4-20MA de ocazie.

5, regulamentul actual este foarte buna: utilizarea de bobinate potentiometru pentru a regla curentul, reglare buna, pentru a evita general de film de carbon potențiometru de multe ori produc mutații de rezistență și alte eșecuri.

6, cu un contor de curent capul, afișare precisă.

7, cu un cadran, potrivit scară a localiza rapid și să identifice funcționarea echipamentului.

8, pot fi reparate curentă valoarea de ieșire: curentul de ieșire poate fi reglată automat, în funcție de cerințele clientului de la punctul stabilit, dar face, de asemenea, sursă de curent constant, nu-sursă de curent constant, curentul de ieșire de nu mai mult de 20MA.

9, proporția de corp de aur, ușor de a organiza, într-o plăcere.

10, ieșire de test este normal, puteți utiliza un multimetru (curent continuu) scurtcircuitat "curent pozitive și negative actuale" terminal, compara valoarea de afișare și multimetru rezultatele sunt la fel.

11, produsul poate fi folosit pentru: sursa de semnal generație, supapa de reglare, control inverter, PLC depanare, instrument de testare, light-emitting diode test, emițător analogic de ieșire.

4-20MA curent generator de impedanță de ieșire de potrivire problema

Semnalul de ieșire de rezistență trebuie să îndeplinească următoarele cerințe

Conform formulei: I = U / R (curent = tensiune împărțit de rezistență)

Deci, tensiune de alimentare, împărțit de către semnalul rezistența internă este egală cu receptor de semnal poate produce curent maxim.

În plus, generator de curent, de asemenea, are o anumită rezistență internă.

Deci, vin la o astfel de formula:

Tensiune de alimentare / (clientului semnal rezistență + rezistența internă a noastră generator de curent) = curent de ieșire constant

Ca sursa de alimentare de modul nostru este de 4-35V-tensiune, dacă tensiunea de alimentare este scăzută, iar clientul este rezistența internă este mare, modulul va produce un curent constant, nu va fi suficient.

Aici sunt semnalul de potrivire cerințe pentru modul nostru:

Alimentare 24V, semnalul de rezistență nu ar trebui să fie mai mare decât 1000 ohmi.

Sursă de alimentare de 12V, semnalul de rezistență nu ar trebui să fie mai mare de 500 ohmi.

5V de alimentare, semnalul de rezistență nu poate fi mai mare de 200 ohmi.

Dacă semnalul de rezistență este mai mare decât parametrii de mai sus, vă puteți îmbunătăți tensiunea de alimentare sau de a reduce semnalul de rezistență a acestor două moduri de a rezolva curent constant sursa de alimentare cu curent problemă. Ar trebui remarcat faptul că tensiunea de alimentare nu poate fi crescut la mai mult de 28 v sau mai mult. Notă:Aceasta este DIY Kituri,Aveți nevoie pentru a termina de unul singur

Pachetul inclus:

1*4-20ma Semnal de Curent Generator Portabil Digital Analogic Generator Reîncărcabilă(DIY Kituri)

Dragi prieteni, în cazul în care comanda mai mult de 5 dolari, Vilatudor.ro nu ne va permite trimite pachetul de nu sunt disponibile informații de urmărire de transport maritim metodă (cum ar fi China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, 4PX Singapore Post, OM Pro). Deci, vă rog, alegeți China Post Air Mail/Vilatudor.ro Standard de Transport maritim în cazul în care comanda mai mult de 5 dolari. Sau pls split comanda dumneavoastră, puteți trimite mai mult de 2 comenzi, asigurați-vă că fiecare comandă mai puțin de 5 dolari pentru a asigurați-vă că fiecare comandă mai puțin de 5 dolari, Rusia mai puțin de 2 dolari. Vă rugăm să alegeți China Post Air Mail/Vilatudor.ro Standard de Transport maritim, dacă doriți un complet de urmărire informații. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

Dragă prietene, Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Multumesc pentru suport!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.162kg (0.36lb.)
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
DIY Consumabile Electrice
Dimensiunea De Afișare 3.0 - 4.9 Cm
Nume De Brand diymore
Numărul De Model 4-20mA

Produse similare