3 În 1 Ph-Ul Solului, Apei Metru De Umiditate Aciditate Umiditate, Lumina Soarelui, Plante De Gradina, Flori Umed Tester Instrument Instrument De Agricultura

60.72lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Dacă vă place acest articol,vă rugăm să adăugați-l la dumneavoastră "Lista de dorinte",Dacă vă place magazinul nostru,vă rugăm să adăugați-l la "Magazin Listă".Vă mulțumesc foarte mult!!! ^-^ 3 În 1 Ph-Ul Solului, Apei Metru De Umiditate Aciditate Umiditate, Lumina Soarelui, Plante De Gradina, Flori Umed Tester Instrument Instrument De Agricultura

Acest instrument este un bun ajutor de grădinărit, puteți testa solul valoarea pH-ului (pH-ul) solului, regimul de umiditate și lumină trei seturi de date. Nu aveți nevoie pentru a utiliza și de a instala bateriile. Sonda de aproximativ 17 cm lungime. Spune la revedere de la prosperitatea complex tradiționale de măsurare! Comod si practic de exploatare și întreținere simplă de măsurare adânc pH-ul solului, fertilitatea și umiditatea, acest tip de instrument este un bun ajutor de grădinărit.

Caracteristici principale:

Bateria este nevoie.

Ar putea testa pH-ul solului fertilitatea solului

Sugerez să utilizați în interior sau în aer liber

convenabil de a folosi, simplu de utilizat, solid, de calitate

Rezultate exacte

Metoda de utilizare:

Măsurarea pH-ului solului valoare și umiditate, prima sondă în sol, cât mai adânc, sonda deasupra partea stanga la aproximativ 1 cm.

Comuta stilou buton numit umed, numit umed este apă cheie, tabelul corespunzător se numește umed și uscat este uscat, umed, umed, numerice 1-3 (roșu) care au nevoie de udare, 4-7 (verde) este corespunzătoare, vă rog, conform plante din specii să se adapteze timp de udare, 8-10 (albastru), care este prea umed.

Comuta butonul pen a pH-ului, pH-ul este pH-ul cheile, tabelul corespunzător este valoarea de 8-3.5, ALCALINE, alcaline, ACDIC este acid și numerice 7 este practic neutru, câteva roman Ming aciditatea crește, vă rog, în funcție de gradul de plante din speciile pentru a regla pH-ul solului.

Lumina buton iluminare, interval de măsurare 0-2000 lumeni, cu valori mai mari, indicând o lumină mai puternică, vă rog, în funcție de soiuri de plante de a decide dacă să-umbra.

Notă atunci când utilizați introduce electrodul nu se poate atinge de piatră, nu-l forta prea mult, altfel este ușor de a deteriora electrodul.

Care este intervalul optim de pH-ul solului pentru culturi comune?

PH-ul solului valoare are o relație de mare cu disponibilitatea de nutrienți pentru plante, structura solului și de creștere a culturilor. În primul rând, organică din sol substanțe nutritive pentru microorganisme din sol pentru a participa la activități, de a face, în stare de substanțe nutritive disponibile pentru plante de a absorbi, și de a participa la descompunerea microbiană a materiei organice mai aproape în mediu neutru în creștere și dezvoltare, prin urmare, eficacitatea de nutrienți din sol în apropierea reacție neutră este cel mai bun, în general. În al doilea rând, pH-ul solului valoare are, de asemenea, influență asupra structurii solului. În sol acid, concentrația de ioni de hidrogen? De ioni de calciu substituire de leșiere, astfel încât acide compactarea solului. Și sol alcalin care conțin un număr mare de substituție a ionilor de sodiu și ionii de hidroxid, solul particule de dispersie, uscat compactare, rezultând o slabă structură de alcalino. În plus, pH-ul solului și de creștere a plantelor sunt strâns legate. În natură, unele plante de pe pH-ul solului în cerințe stricte, ele pot crește doar într-un anumit domeniu de pH, aceste plante pot pentru pH-ul solului este orientativă, ea este menționată ca plante indicatoare. Cum ar fi azalee numai în sol acid creștere, cunoscut sub numele de indicator de plante în sol acid; chiparos sunt indicator de plante în sol calcaros, și salsa este indicatorul de plante de alcalino. Diferite plante cultivate, de asemenea, diferite optimă de creștere a pH-ului (vezi tabelul de mai jos), știu lor optimă de creștere gama, putem în funcție de condițiile locale, în funcție de gradul de pH-ul solului, alegerea potrivita pentru culturi; sau în funcție de cultură, de reglare a pH-ului solului la o gamă adecvată.

Optimă a pH-ului solului pentru creșterea principalele culturi

Numele culturilor numele de acid valoare pH culturilor nume de valoarea pH-ului

Orez 6.07.0 arahide 5.06.0 castan 5.06.0

Grâu 6.07.0 tutun 5.06.0 pepene verde 6.07.0

Porumb 6.07.0 ceai 5.05.5 varza 6.07.0

Soia 6.07.0 cartofi rosii 4.85.4 6.07.0

6 - 8 portocaliu, portocaliu zahăr de 5 - 7 dovleac 6 - 8

Cartofi dulci 6.06.0 litchi 6.07.0 castravete 6.08.0

Model

de umiditate a solului metru

Material

Materiale plastice și metal inoxidabil

Umed lecturi gama

0DRY-10WET

Lumina lecturi gama

0DARK-2000LIGHT

PH-ului variază

8ALKALIN-3.5 ACIDE

Lungime sonda

170mm

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 7cm x 8cm x 5cm (2.76in x 3.15in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.32kg (0.71lb.)
Nume De Brand Creste Instrument
Umed lecturi gama 0DRY-10WET
Lungime sonda 170mm
Cu Iluminare Din Spate Sau Nu No
Numărul De Model De Umiditate A Solului Metru
PH-ului variază 8ALKALIN-3.5 ACIDE
Tip Display Analog
Material Materiale plastice și metal inoxidabil
Model De Umiditate A Solului Metru
Lumina lecturi gama 0DARK-2000LIGHT

Produse similare