707-98-39610 PC200-8 excavator bucket sigiliu cilindru kit pentru Komatsu

268.11lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Avantajul nostru: Hitachi EX120-2 excavator kit de conversie Excavator piese de schimb în scară largă sunt disponibile; 100% de asigurare a calității, dezvoltarea și fabricarea urmați cele originale; răspuns Rapid in termen de 24 de ore ; Mici pentru permis; Rezonabile stoc și livrarea la timp; Originale de ambalare, ambalare neutru sau personalizate de ambalare; feedback-ul Pozitiv client din străinătate de piață; Excelent După-servicii post-vânzare. Revizia de servicii: reparatii pentru monitor, ECU calculator și pompă hidraulică; monior ore resetarea, etc.

Numele parte Komatsu excavator seal kit/ garnituri de ulei/ service kit/ set reparatie Cerere de model PC200-8 Tip etanșare Mecanică Garanție 3 luni Material Cauciuc Condiție 100% de brand nou MOQ 1 set de Ambalare pungă de Plastic în interior, cutie de carton în afara sau ca Cerințele Clientului Livrare menthod EMS, Fedex, UPS, DHL Servicii de livrare Rapida

Fotografie De Produs

♥ Dacă vrei să știi mai multe despre produsele noastre ,vă rugăm să vizitați site-ul nostru, și bine ați venit să ne contactați în orice moment.

♥Așteptăm cu nerăbdare la formarea relațiilor de afaceri de succes cu noi clienți din întreaga lume în viitorul apropiat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 15cm (7.87in x 5.91in x 5.91in)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Tip De Unitate Set
Disponibilitatea în stoc acum
Garanție 3 luni
Numărul De Model PC200-8
Shell Tip Tip Închis
Cerere Hitachi cilindru piese
Nume De Brand CMP
Numele Komatsu excavator seal kit, serviciu de kit, kit de reparare
Număr Parte 707-98-39610
Servicii Livrare rapidă de către UPS, Fedex, DHL, EMS
Starea 100% nou
MOQ 1 set

Produse similare