Par56 montat pe perete Piscină decor lampă ,12VAC IP68 12W/18W/24W putere mare de 45 de grade piscină de lumină ,lampă subacvatice

286.24lei

Adauga la lista dorintelor

Lămpi cu Led-uri

Descriere produs


Descriere Produs

Caietul de sarcini:

Tensiune: AC12V

Putere:

LED de mare putere(1W/LED) -12*1W ,18*1W ,24*1W

45 de grade unghi de fază , de Înaltă luminozitate și mult proiecție lungime

Material: ABS/Sticlă

Schimbarea Mode: Control de la Distanță, Control On/off

Durata De Viata: 50.000 Ore

Grad IP: IP68

Culoare: 1. Pentru RGB: Controler de la Distanță, sistem Automat de Schimbare a Culorii ( Poate fi acționat de 12VAC numai)

2. Pentru Single-Culori: Rosu, Galben, Albastru, Verde, Alb, Alb Cald (poate fi acționat de 12Vac sau 12VDC)

În Principal Caracteristici:

1. Ușor de instalat.

2. 7 tipuri de schimbare de culoare. super luminozitate.

3. Consum redus de energie.

4. Sigur de utilizat ( de lucru cu 12V tensiune).

5. Utilizarea pe scară largă în piscina, fantana si spa

Instrucțiuni Utilizați comutatorul lămpii de control lampa modul. LED lumini subacvatice au fost pre-programate LED-uri modul de funcționare este după cum urmează: 1. Atunci când alimentarea este pornită, toate luminile pot fi în același mod. 2. Pentru ca toate Led-urile să fie în același mod, va trebui pentru a face acest lucru făcând clic pe metoda: A. Asigurați-vă că toate luminile sunt conectate la aceeași comutatorul de alimentare. B. Deconectați și închideți alimentarea cu energie în mod continuu timp de 5 secunde. C. atunci Când opriți și porniți alimentarea pentru a treia oară, toate luminile sunt în același mod (ledul verde este aprins, care este, modul 8.) Acum, dacă vrei să sari în modul pe care doriți, Aproape de putere poate fi, de fiecare dată pe și închis timp nu trebuie să depășească 5 secunde. Este recomandat ca timpul de deschidere și închidere este de aproximativ 1 secundă. D. Deconectați cablul de alimentare pentru mai mult de 20 de secunde, și atunci când vă opriți din nou, toate luminile sunt în modul anterior. Iv modul de descriere Modul 1: roșu, verde și albastru lumini strălucitoare 2. Modul 2: lumina roșie este pe 3. Modul 3: lumina verde este pe 4. Modul 4: lumina Albastra este pe 5. Modul 5: lumina albastra este mereu luminos, lumina roșie gradient 6. Modul 6: verde, roșu gradient 7. Modul 7: lumină albastră este întotdeauna pe, verde degrade 8. Modul 8: Albastru, verde, lumina este pe 9. Modul 9: rosu verde este pe 10. Modul 10 albastru roșu este întotdeauna la 11. Modul 11: albastru lumina este întotdeauna pe, semafor gradient de 12. Modul 12: verde, roșu și albastru gradient de lumină 13. Modul 13: lumina roșie este mereu luminos, verde și albastru gradient de lumină 14. Modul 14: Multiple intermitent. Mai multe licăriri consta din trei părți. Prima parte: lumini LED de la rapid la lent înainte, de aproximativ 30 de ani. Partea a doua: lumini LED de la rapid la lent invers, timpul este de aproximativ 30 de ani. A treia parte: roșu și albastru, lumina flash rapidă de trei ori, și în cele din urmă lumini roșii și albastre împreună rapid flash de trei ori, despre 3S. 15. Modul 15: Mai Multe Degradeuri. În acest mod, LED-ul se va respecta ordinea de gradient: (1) rosu gradient (inclusiv decolorare și decolorare) à (2) albastru gradient de lumină à (3) verde gradient de lumină à (4) roșu și albastru gradient à (5) verde albastru gradient à (6) roșu și verde gradient à (7 ) Albastru gradient de lumină à (8) Roșu și albastru gradient à (9) Verde gradient de lumină à (10) Verde albastru gradient de lumină. Această schimbare va continua. 16. Modul 16: constă dintr-model 14 si model 15. LED lumini subacvatice caracteristici speciale LED lumini subacvatice au două caracteristici speciale: curent Constant conduce și întreaga lampă cu LED-uri de umplere. 1, înainte de putere, pentru a se asigura că toate alinierea este corectă, pentru a se asigura că firul fără fisuri, lacune și așa mai departe.

2, lumini subacvatice trebuie să fie plasate în apă, în caz contrar aceasta va afecta de viață a lămpii, sau chiar arde întregul produs.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Tip De Unitate bucata
Tensiune 12V
Este De Becuri Incluse Da
Material ABS+PC
Tip De Element Lumini Subacvatice
Cerere Piscină
Caracteristici Par56 Piscină lumina
Putere 12x1W, 18x1W, 24x1W
Numărul De Model LPL-PAR56-ABS
culoare R/G/B/W/WW/RGB
Corpul Material Aluminiu
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Nivelul De Protecție IP68
Nume De Brand Firmament
Intrare 12Vac
certificare CE,RoHS
Emițătoare De Culoare Albastru, Roșu, alb, RGB cu mai îndepărtate, Verde, RGB, fără îndepărtate, alb cald
Tipul De Bază Pană
Garanție 2 ani
Sursa De Alimentare AC
Utilizare vacanta
putere 12W/15W/18W/19W/24W/27W/32W

Produse similare