Austria picturi sărut pictura cafea Cesti&Farfurioare creative calitate bone china ceașcă de ceai set de după-Amiază cupa valul ceramice cadouri

70.61lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Informații despre produs

descriere: kiss - cești și farfurioare

[configurare] 1 pahar si 1 vas

[Caietul de sarcini] cupa: diametru 10.5 cm , de înaltă 5.8 cm

vas: diametru 15,3 cm;

[capacitate] 220 ml

[material] un grad bone china

[notă] toate imaginile sunt luate din natură, ci pentru că de personal monitoare, lumina, contrastul display diferențe, imagini și obiecte reale pot avea diferențe subtile.

Despre Bone China Bone China este un hibrid hard-pastă de porțelan care conține os frasin. Bone china este extrem de greu, alb intens și va permite luminii să treacă prin ea. Puterea este asigurată de fuziune a corpului ingrediente timpul de ardere. Acest unic ceramica corpul este fabricat din următoarele: 50% os de animal, 25% china clay, 25% china piatră. Primul sau biscuit de ardere 1200 C - 1300 C. a Doua sau glost ardere 1050 C - 1100 C. Porcelaneous ware a fost făcută pentru prima dată în China, de unde și denumirea comună china. Calcinat os frasin este utilizat în producția de bone china și reprezintă aproximativ 50% din greutatea finală a corpului reteta. Este produs din oase de animale, care este primul prelucrate pentru a elimina orice urmă de carne, care este, în general, vândute ca hrană pentru animale de companie. Osul este apoi tratate pentru a elimina lipici, care este procesat și modernizate pentru utilizarea în condiții normale de aplicații în cazul în care adezivul este folosit, și, de asemenea, pentru dimensionarea scump hârtie. Prime os care este lăsat după carne și lipici au fost extrase este apoi încălzită la aproximativ 1000 ° C, la care temperatura de orice material organic rezidual este ars și structura osului este schimbat pentru a forma potrivit pentru fabricarea de bone china. La temperatură înaltă, folosit, de asemenea, sterilizeaza os. Înainte de a utiliza os este fin măcinate cu apă înainte de includerea în china os a corpului și este calcinat os care oferă tradițional englezesc bone china transluciditatea ei și poate fara precipitatii,.

Care este cel mai bun material de calitate din ceramica? ------ Bone china

transport

1.Toate elementele vor fi trimise prin poșta aeriană în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este eliminat pe Escrow.

2.Nu putem trimite marfa pe week-end și Chineză sărbători.

3.Dacă nu obține elementele în interval rezonabil de timp, vă rugăm să contactați-mă, eu vă va ajuta să rezolve problemele.

4.Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.Vom ajusta modul de transport în funcție de valoarea de achiziție , dar în timp de transport limitări.

5.Dacă aveți propriul dvs. preferate de curierat, vă rugăm să contactați-mă.

feedback-ul 1.depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. 2.dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul activ,de 5 stele este cel mai bun,vă mulțumesc. 3.Contactați-ne înainte de a părăsi orice negativ neutru feedbac k.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Forma Singur Strat
Locul aplicabile bar, cafenea, birou, restaurant, restaurant, agrement, precum și alte
Cantitatea 1
Numărul de articol ceașcă de cafea
Capacitate 201-300 ml
Nume De Brand Val Risc
Tip Ceașcă De Cafea & Farfurie Seturi
Conține cupa placa
Stil Europene
Model Lumea picturi celebre
certificare CIQ,CEE,CE / UE,FDA,LFGB,SGS
Drinkware Tip Cesti & Farfurioare
Culoare Ceașcă de cafea fel de mâncare - Sărut
Material Bone China
Numărul De Model 110
Textura de material Bone China
Caracteristică Eco-Friendly
Tehnica Pe-geamuri

Produse similare