Noi IPL beauty ochelari de protecție Laser hoton lumina de Culoare ochelari de protectie 200-1200nm larg spectru de absorbție continuă

39.97lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


BM Tehnologie Laser Co.Ltd este o companie specializată în vânzarea de frumusete mașină de instrument și suntem în linie pentru mai mult de ani ,avea mai multe de ani de experiență , produsele noastre sunt realizate de elegant, materiale și au diferite stiluri pentru a satisface multe țări ' requirements. principalele noastre produse sunt masina de frumusete si accesorii, cum ar fi: IPL laser, mașini și piese. E-light machine ,îndepărtarea tatuaj cu laser mașină de accesorii, foto-întinerire accesorii, și Companii puternice, preturi rezonabile, servicii excelente și un număr de companii să se stabilească pe termen lung relație de cooperare, compania sincer bun venit vechi și noi prieteni pentru a vizita, de studiu, de afaceri!

IPL instrument de frumusete, ochelari, E lumina, OPTA instrument de îndepărtare a părului, ochelari de protecție, fotonilor laser, ochelari de protecție, ochelari de protecție

Foton (IPL) ochelari sunt extrem de eficiente și în condiții de siguranță de protecție ochelari de protecție pentru materiale de PC-uri și lumină materiale absorbante speciale (rar-metal compus nanomateriale). Sale optice de siguranță poate satisface complet standardul European EN207A1 2002. IPL ochelari de siguranță au ca scop puls puternic lumina de culoare la fața locului, pielea de licitație, albire, îndepărtarea părului și design profesional ochelari de protecție, și în 200-2000 plin interval de lungimi de undă pentru a obține lumină puternică suprimarea. IPL ochelari folosind design ergonomic, potrivit pentru Asia de forma fetei, a închis foarte bine, forma de moda dinamic, ansamblu PC material, mai ușor, rezistenta la impact, mai durabil, este combinația perfectă de moda și de protecție. Eagle pereche IPL ochelari sunt protejate prin absorbție. Acesta a adăugat o lungime de undă specială de nano-material absorbant importate din Australia. Prin urmare, acesta are următoarele avantaje notabile: 1, nu selectivitate față de sursa de lumină, vă puteți proteja în condiții de siguranță o varietate de reflexie difuză de lumină, nu există nici o selectivitate cu unghiul incident de sursa de lumină, care poate proteja cu laser și lumina puternică de bandă specifică în toate direcțiile. 2, cu înaltă atenuare rata, 3, suprafața nu se teme de uzură, chiar dacă există zgârieturi, nu afectează siguranța de protecție față de lumină; 4, lumina de reacție este mai rapid decât 10-9 secunde. De 200-2000 foton pot fi protejate în mod eficient, care păstrează doar o mică parte inofensiv lumina ca medicul să observe.

Nu trata ochelari de soare ca un foton de frumusete siguranță oglindă, periculos!

Fotonul frumusete tehnologie spectru continuu de lumină puternică spectru, inclusiv lumina vizibilă, adică de culoare si lumina ultravioleta. Deci fotonul frumusete, de asemenea, cunoscut sub numele de lumină puternică sau de culoare frumusete, abreviere în limba engleză pentru IPL. Prin selectarea unui puls puternic spectru de lumină puternică într-o anumită bandă, de exemplu, la fața locului pielea de licitație este de obicei folosit 560n 1200n puls puternic lumina de culoare, și îndepărtarea părului este folosit după 630nm puls puternic lumina de culoare, selectați vase de sânge anormale și pigment grupuri care acționează asupra pielii, prin efectul de lumină de daune și, treptat absorbit de piele. În același timp, eficientă stimulare de colagen și hiperplazie a obține efectul de frumusete. Prin mai multe cicluri de tratament, se realizează aprofundată albire și cicatrice permanenta-gratuit de îndepărtare a părului.

Puls puternic lumina de culoare pe care ochiul uman prejudiciul este foarte mare, deoarece intensitatea de culoare a luminii este foarte mare, și este intermitent, prejudiciul său este ca în luminozitate ridicată continuu, flash, la nivelul retinei, coroidei va fi deteriorat grav; de multe ori în puls puternic lumina de culoare mediului de oameni, cum ar fi să nu pentru a proteja ochii, nu va fi ochiul acid, umflarea ochilor, dureri oculare simptome, probabilitatea de cataracta este foarte mare. Acest lucru este pentru că puls puternic lumina de culoare pe care ochiul uman prejudiciul este acumulat. În culoarea-lumina trupa, prejudiciul cauzat prin fundului de ochi maculara este de 10m și timpul de iradiere este doar picosecunde. Densitatea de energie generale foton este între 100 MW 200m. Ce periculos date!

Pentru că generalul ochelari de soare poate doar parțial sau chiar nu se poate atenua foton, să nu mai vorbim de puls puternic lumina de culoare pentru a bloca complet. În desfășurarea spranceana, îndepărtarea părului, frumusete, corp și alte foton fizioterapie, puls puternic de culoare de înaltă rezistență energie pentru client în orice moment, operatorul va provoca daune. Prin urmare, fotonul frumusețe, în același timp, trebuie să fie echipate cu profesionale fotonice ochelari de protecție, pentru a evita accidentele, provocând dispute.

Escrow nostru este de preferat metoda de plata, vom accepta, de asemenea, diferite plăți de mai jos:

1 . Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin plată securizat proces sau ESCROW.

2 . Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
obiectiv grosime 2.0 mm
culoare lentile culoare albastru
Funcția protecție laser
transmisie 90%
Rama oglinda reglare No
Origine China
Oglinda Culoare Rama Negru
Tip protecție laser
Material PC
Spec Adult
Numele produsului laser, ochelari de protecție
Dimensiune Adult
Numărul De Model BM-YZ-001

Produse similare