Queenwish Tungsten Inel 6mm Bărbați Femei Albastru Negru Margine Teșite Periat, Lustruit Trupa de Nunta Pentru Cuplu Moda Bijuterii

61.00lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


BINE ATI VENIT LA QUEENWISH MAGAZIN ONLINE

Queenwish carbură de tungsten inele, Femei & barbati tungsten inele sunt suficient de durabile pentru uzura casual, dar destul de inteligent pentru a fi o reprezentare de angajament pe viață. Variind de la solid stil carbură de tungsten, inele, inele cu insertii de metal prețios, 6mm sau 8mm potrivire trupa de nunta, barbati & femei, veți găsi tungsten inel sau carbură de tungsten inel de nunta în această secțiune perfect reprezintă pentru o nunta, logodna, sau stil casual.

Are o colecție uimitoare de atemporal tungsten inele pentru bărbați și femei. Variind de la clasic stiluri de inel de ultimă generație și design contemporan, există o tungsten inel pentru a se potrivi gustul tuturor.

Queenwish Tungsten Inel 6mm Bărbați Femei Albastru Negru Margine Teșite Periat, Lustruit Trupa de Nunta Pentru Cuplu Moda Bijuterii

Prezent persoana iubita cu acest inel uimitor în timp ce avea pace de spirit pe care ei poartă o mare piesa de calitate! Fiecare inel este profesional artizanale din categoria grea, tungsten și de mână lustruit, asigurând cea mai mare manopera de calitate. Wolfram este extrem de rezistent la zgârieturi și de patru ori mai greu decât de titan.Acest inel este de 6mm/8mm lățime și caracteristici "comfort fit", astfel încât utilizatorul nu trebuie să se ocupe cu sentiment că cele mai multe inele de da. Fiecare inel este gravat cu un "Carbură de Tungsten" logo-ul pe interior si vine cu un serviciu gratuit de bijuterii husă de catifea.

* FABRICAT DIN CARBURĂ de TUNGSTEN - Wolfram este foarte greu și dens metal, tungsten este vulnerabil la zgârieturi și deteriorări la fel ca orice alt metal, cum ar fi titan și oțel

* DURABIL, de LUNGĂ DURATĂ ȘI FRUMOS - Doar ca dragostea ta, această bandă este ideal simbol de angajamentul căsătoriei. De modă în latime 8mm silver & blue dome taie carbură de tungsten

* PERIAT TERMINAT -Acest atrăgătoare Tungsten Inel de Nunta are un periat non-finisaj lucios pentru cei care nu prefera finisaje lucioase. Unic finisaj periat oferă acest inel un aspect distinctiv

* CONFORT FIT - Nostru de tungsten inele sunt realizate folosind suplimentar de metal pentru a face interiorul trupei ușor bombat, rezultând într-o foarte confortabil fi

* Cadou husă de catifea și tungsten inel curat Incluse Cu Achiziționarea.

Pachet: Universala Ambalare: sac de catifea

1. Prețurile noastre nu includ orice Taxe Vamale sau Fiscale .

2. Putem accepta T/T, western union, cea mai bună modalitate este plata online direct. puteți alege singur.Dacă doriți alte condiții de plată vă rugăm să ne anunțați înainte, atunci când comanda.

3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

4. Toate plățile sunt de așteptat în termen de 7 zile după licitație este închis. toate non-plata ofertanții vor fi raportate la Vilatudor.ro și de a lua o neplătite de avertizare de la Vilatudor.ro.

1. Am expediat în întreaga lume.

2. Putem livra comenzi în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată.

1. Toate produsele noastre au fost verificate și ambalate în condiții bune. dacă elementul este defect, vă rugăm să ne informați în termen de 7 zile de la primirea de articol, vom înlocui unul nou sau restituire în cazul în stoc (de transport, de asigurare și taxele de manipulare nu sunt rambursabile).

2. Cumpărătorii trebuie să plătească pentru costul de returnare și vom plăti costul pentru retrimiterea.

3. Returna produsele includ ambalajul original și accesorii.

4. Vă rugăm să adăugați o bucată de hârtie de scris Vilatudor.ro de IDENTITATE însoțită de returnat, astfel încât să putem procesa înlocuire/rambursare în mod corespunzător.

1. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente,să ne dea de cinci stele, dacă sunteți mulțumit, vă rugăm.

2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, ne exprimam

vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. acesta va lua doar 1 minut, dar asta am minute are extrem de importanta vitala pentru noi.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de litigii sau de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. vă mulțumim pentru înțelegere!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 6cm x 6cm x 5cm (2.36in x 2.36in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.09kg (0.20lb.)
Tip De Unitate bucata
mens verighete cuplu inel
Numărul De Model QWTURB-6421
Funcția Nici unul
Stil Trendy
inele promisiune pentru ei Mens inele
Ocazie Aniversare
potrivire verighete femei tungsten inele
Lățimea Suprafeței De 6mm
set inel de nunta tungsten inel barbati
inel Inele De Argint
Inele Tip Verighete
promit inel de logodna nunta inele din tungsten
Material Metal
Dimensiune Inel 6, 6.5, 7, 7.5, 8, 8.5, 9, 9.5, 10, 10.5, 11, 11.5, 12, 12.5, 13
Forma\model Runda
verighete pentru femei bague cuplu
fantezie inele de logodna unic mens verighete
Tip De Element Inele
Nume De Brand Queenwish
Compatibilitate Nici unul
Fine sau de Moda Moda
inele de promisiune tungsten inele pentru barbati
Metale De Tip Carbură De Tungsten
Setarea Tip Nici unul
Gen Unisex

Produse similare