Dioufond Denim Camasi Femei, Bluze Pesley Imprimare Subțire De Bumbac Bluza Cu Maneca Lunga Slim Topuri Blusas Camisa Blugi Camasi Casual Afară

46.02lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Luând în considerare, pentru beneficiul clienților noștri, Întotdeauna am nava de post airmail transport Gratuit, dacă nu doriți să așteptați atât de mult timp, vă rugăm să adăugați niște bani pentru a navei de către alte expediere, vă mulțumesc foarte mult. Transport maritim: 1.Par avion (15-35 Zile de Livrare) (transport Gratuit + număr de Urmărire) 2.EMS(6-12 Zile de Livrare cu Număr de Urmărire, Nevoie de un plus costul de Transport maritim)

3.DHL(Livrare 5-7 Zile cu Număr de Urmărire, Nevoie de un plus costul de Transport maritim)

Vom Face Cele Mai Bune Noastre De A Face Bine A Face Față Cu Fiecare Client, Dacă Aveți Orice Problemă, Vă Rugăm Să Ne Contactați. Noi Vă Va Oferi Mulțumit De Răspuns. 1.DOA Elemente vor fi schimbate sau returnate atunci când a revenit. 2.Cumpărătorul va fi responsabil pentru toate taxele de transport si asigurare.

3.Produsele defecte trebuie observat în termen de 7 zile de la data la care ați primi-o. După ce am primit pachetul, vă vom returna banii

Publicul nostru țintă este la moda femeile conștiente de uzura piață. Ne propunem să fie interesante și inovatoare, oferind clienților noștri de moda vor, când vor. Pentru a rămâne în contact cu tendințele de schimbare în piața noastră, am dezvoltat o dinamică și foarte receptiv organizației. Ne dăm seama că cea mai importantă parte a succesului nostru este clientul nostru. Acest lucru este de ce ne sunt axate pe furnizarea de o experiență de cumpărături incitant și asigurându-se că standardele noastre ridicate de calitate, valoare pentru bani și de servicii sunt întotdeauna îndeplinite. Condus de o echipa extrem de dedicat și motivat grup de indivizi suntem ferm concentrat pe nevoile clienților noștri. Sperăm că, cu evoluții continue și inovării vom continua să se extindă și să aducă experiența noastră unică la cumpărători din întreaga lume.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Vă rugăm să ne contactați înainte de a da un non feedback-ul pozitiv. Vă mulțumim pentru oferindu-ne o șansă de a face lucrurile bine de o buna comunicare. Odată ce ați achiziționa, vă rugăm să Nu lăsați feedback negativ sau neutru dacă nu ați primit un produs în 45 de zile, pentru că am vorbit de transport maritim de timp în mod repetat. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Am eaving feedback-ul negativ nu va rezolva nimic. Comunicare POZITIVĂ nu.

Dacă există ceva greșit, vă rugăm să ne contactați imediat. Vă rugăm să ne dea o șansă de a face cele mai bune noastre pentru a satisface și de a fi îmbunătățite.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.26kg (0.57lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Material Bumbac
Lungime maneca(cm) Plin
Model Tip Print
Tesatura Tip Denim
Nume De Brand Dioufond
Lungime Maneca Plin
Numărul De Model Dioufond B015
Guler Guler de Turn-down
culoare Bleumarin
Gen Femei
Stil Casual
Maneca Stil Casual
Dimensiune S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL, 5XL
Decor Nici unul
Îmbrăcăminte Lungime Regulat

Produse similare