Set de cuțit de 3,5 5 8 inch Decojit Utilitate Sculptură Cutite de bucatarie 3 piese set Bucătar Japonez 3Cr14 de Gătit din Oțel Inoxidabil Instrument

32.26lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Produse informații: nume Produs: Professional japoneză cuțit de bucătărie pentru decojit fructe carne cutter knif Produs merial: oțel Inoxidabil 3CR14 de Ambalare includ: 1* 32cm(cuțit lungime)*20 cm(lungimea lamei) 1* 23.3 cm(lungime cuțit)*12.8 cm(lungime lamă) 1* 20 cm(lungime cuțit)*9.5 cm(lungime lamă)

Caracteristici produs: 100% de Brand nou și de înaltă calitate profesională cuțit de bucătărie cuțite de bucătar peeling decojit legume fructe cuțit . Acest grad profesional tacâmuri cimeter cuțit este pricepere mână-rectificata pentru a oferi cele mai clare c și maxima de taiere de performanță . Acest cutit este atent fabricate de Japonezi high-carbon, oțel inoxidabil. Netede și non-a alunecat atârnă de prindere,mai confortabil de utilizat.

Lama ștanțate din oțel laminate la rece ; bolsterless margine pentru utilizarea de întreaga lamă și ușurința de ascuțire a Făcut de înaltă calitate stainsless Oțel,super duritate,claritate excelentă. Nu orice gust sau miros ciudat va fi lăsat pe lama,sănătos și ecologic. Grijuliu se Ocupe de restul design sa fie conforme cu principiile de ergonomie cerințe ,non alunecat și mai confortabil.

Noastre de 3.5" 5"și 8" oțel inoxidabil set cutite sunt realizate din ștampilată de cuțit. Ștampilată de cuțit, de obicei, pot fi identificate prin lipsa de a o sustine. Ștampilată lame sunt tăiate în formele lor din laminate la rece, cu bucăți de oțel și apoi la sol, temperat, și-a ascuțit . Crearea lor necesită mulți pași mai puțin decât forjare și rezultatele în mai ușoare, mai îngustă lame. Unii profesioniști preferă mai groase, mai grele forjate lame, dar mulți profesioniști, care își petrec mare parte din zi, tăiere și feliere, bucurați-vă de o brichetă cuțit, deoarece este mai puțin obositor și mai ușor de manipulat la viteza

8" inch cuțit este o alegere excelentă pentru cei mai mulți măcelari de muncă , de rupere cuțitul este folosit pentru a rupe în jos de mare sferturi în mai mici, fripturi și piese. este, de asemenea, un bun prieten felie de carne, păsări de curte și fructe de mare.

3.5"și 5"inch, cutit decojit este, în general, de mici, de tăiere de locuri de muncă și peeling de legume sau fructe. Lama dimensiune este, de obicei, de la trei la patru centimetri. Alege forma și dimensiunea pentru a se potrivi în mână. Deoarece aceasta este una dintre cele mai versatile cuțite , care deține mai mult de o recomandă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.22kg (0.49lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Tip Seturi De Cuțit
Tip De Metal Din Oțel Inoxidabil
Cutit tip 1 3.5 inch, cutit decojit
Nume De Brand MYVIT
Ambalare cutit 3 piese set
Material Din Oțel Inoxidabil
Cutit tip 2 5 inch cuțit de utilitate
Material Mâner POM
Cutit tip 3 8 inch cuțit
Numărul De Model K6MK
Caracteristică Aprovizionat,Eco-Friendly
certificare CEE CE / UE,SGS,CIQ,LFGB,FDA
Potrivit pentru Pentru carne, pește, fructe, legume
Materialul Lama 3CR13 mari de carbon, din oțel inoxidabil

Produse similare