Emoție Mame Noi Sârmă Gratuita Haine de Maternitate Sutien de Maternitate Alăptează Sutien care Alăptează Sutien Pentru Femeile Gravide Ajustat-curele

64.55lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


1). Descrieri: Hot wholesales Gratuit nava de calitate superioara cupa complet fără Fir de Bumbac de mare dimensiune Sutien de Maternitate Alimentare Sutien de Maternitate Sutien care Alăptează 2). Material: strat Exterior: 85%poliamida + 15% Spandex; strat Interior: 100%bumbac 3). Dimensiune: 32=70B/C/D/E 34=75B/C/D/E /F/G 36=80B/C/D/E /F /G 38=85B/C/D/E /F /G 40=90B/C/D/E /F /G 42=95B/C/D/E /F /G 4). Caracteristici: BCDEFG ȘASE cupe de dimensiuni pentru selecția design fără Fir, push-up Sutien clasic de bumbac moale, cana cu design interior 100% bumbac tesatura, Anti-bacteriene, Eco-friendly, moale, confortabil, respirabil, absorbant de Sudoare. Parte decât puțin ochiurilor de plasă respirabil design, purtând Relaxa 5). MOQ: 1 buc, bun venit pentru en-gros. 6). Data de lansare: în termen de 24 de ore după ce comanda este confirmata. 7). OEM de Proiectare sunt binevenite.

Plata: Paypal, SAU T/T. de Transport maritim: 1).Bunuri în mod normal va fi expediate în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de plată. 2).În mod normal, comenzile vor fi expediate prin EMS sau DHL sau UPS,pls. ne informeze în avans dacă aveți nevoie de alt mod de transport maritim. 3).Urmărirea nr. va fi scris pe site-ul de urmărire după expedierea,pls. permite 5-7 zile lucrătoare pentru expediere prin UPS sau DHL,7-10 zile lucrătoare pentru EMS shipping. 4).Cumpărătorii sunt responsabil pentru taxele de import și taxele locale prin țara lor dacă este cazul. 5).Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare-La tine scriere în care comanda dumneavoastră este corectă. Politica De Returnare: 1).Noi oferim 30 zile garantie pentru acest produs,dar nu vom accepta returnarea oricăror elemente pentru daune după utilizare sau deteriorat factitiously. 2).Pls. contactati-ne prin e-mail și să descrie pagubele împreună cu imagini. Pls. răspunde în termen de 2 zile de la primirea ta dacă orice daune. 3).Pls. permite mică diferență de culoare din diferite aparat de fotografiat sau de lumina mediului înconjurător. 4).Vom continua notificarea în termen de 2 zile de la primirea.Restituirea se face numai în cazul în care înlocuirea nu sunt disponibile. Feedback: 1).Este dumneavoastră satisfăcătoare noastre de urmărire.Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. 2).Pls. vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv odată ce sunteți mulțumit cu achiziția. 3).Pls. nu ezitați să ne contactați dacă sunteți nemulțumit de produsele dvs.,vom rezolva toate problemele cu tine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 28cm x 15cm x 5cm (11.02in x 5.91in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiuni Ceasca B, C, D, E, F, G
Gen Femei
Tip De Închidere Patru Cârlig-și-ochi de Închidere Spate
Suport Tip sârmă gratuit
Numărul De Model NB499-1
Îmbrăcăminte De Tip Sutien care alăptează
Curea Tip Ajustat-curele
Nume De Brand Emoție Mame
Stil De Culoare Culoare Naturala
Benzi De Dimensiuni 32, 34, 36, 38, 40, 42
Caracteristică Asistenta Medicala,Concediu De Maternitate
Material Spandex,Bumbac

Produse similare