Foleto Universal Flexibil Trepied Wrapable Picior cu Eliberare Rapidă Placă Bula de Nivel pentru Camere GOPRO DV Digtal dslr 11" Inch

34.28lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Foleto Universal Flexibil Trepied Wrapable Picior cu Eliberare Rapidă Placă Bula de Nivel pentru Camere GOPRO DV Digtal dslr 11" Inch

11" TREPIED FLEXIBIL

Acest profesionist Versatil 11-Inch Flexibil Trepied este unul dintre cel mai ușor și cel mai versatil aparat foto trepiede disponibile astăzi, o greutate de doar 11 grame, și este suficient de mic pentru a se potrivi în aproape orice aparat de fotografiat caz, geantă sau rucsac.

Acesta dispune de trei puternic, flexibil picioare cu cauciuc moale padding și picioare de cauciuc, care poate fi îndoit și răsucit pentru a se adapta la aproape orice suprafață. Dacă înfășurat în jurul o ramură de copac, agățat de un stâlp sau cocoțat pe o stâncă crestat, acest trepied compact va constantă aparatul de fotografiat pentru fotografii uimitoare în aproape orice mediu.

Cel mai bun Trepied Flexibil cu Cap Rotativ, Eliberare Rapidă Link-ul de Atașament. De a spori Experiența Dumneavoastră de Fotografie Acum cu Mini Trepied Flexibil.

- 12" Flexibil Wrapable Picioare trepied flexibil este compliment perfect pentru echipamente fotografice de colectare. Se înfășoară în jurul ramuri, sondaje, scaune, etc. Picioarele sunt complet de 360° rândul său flexibil și cauciucat pentru prindere confort. Acesta dispune de o plăcuță de prindere rapidă pentru un acces ușor la aparatul de fotografiat. Ea are, de asemenea, un balon indicator de nivel pentru a obține perfect orizonturi. Cea mai mică înălțime este de 5" și poate stoca până la 6,61 de lire sterline.

Cu sau, de asemenea, se poate folosi pentru telefoane inteligente și sport gopro camere video ,ai nevoie cumpara-ti

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 1cm (3.94in x 3.94in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
modul trepied flexibil
Dimensiune 11" inch despre 28cm
Tip Trei puternic, flexibil picioare cu cauciuc moale padding
Pliat Lungime (mm) 28
Nume De Brand Foleto
Material Cauciuc
Pachet No
Utilizarea Aparat De Fotografiat Digital
type3 Camera Universal Mount
Numărul De Model Trepied flexibil p
Type2 nivelul bubble

Produse similare