50PCS/LOT Curbat Manichiura Unghii Lustruit Nisip Burete Fișiere Buna piele de Bivol Shiner Arta Unghiilor Tampon Instrumente de UV Gel de unghii Manichiura Instrument

77.96lei

Adauga la lista dorintelor

Unelte & Accesorii

Descriere produs


Bine ati venit la Julianna Frumusete! 1.Nu există nici un număr de urmărire pentru scopul trimis prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus . Gratuit-livrare comenzi , NU INFORMAȚII de URMĂRIRE în Afara Chinei ( atunci Când ordinul De dacă doriți un întreg proces de urmărire, vă rugăm să alegeți un standard de serviciul express. 2.Noi sprijinim dropshipping și en-gros, și vom sprijini, de asemenea, metoda de plata paypal. 3.În mod normal, ne marchează pachetul fel de "cadou" si declara preț scăzut pentru a vă ajuta să evita plata impozitelor. 4.Vă rugăm să don’t lasa un feedback negativ sau de a deschide un litigiu, fără nici o comunicare.Vă mulțumesc! 50PCS/LOT Curbat Manichiura Unghii Lustruit Nisip Burete Fișiere Buna piele de Bivol Shiner Arta Unghiilor Tampon Instrumente de UV Gel de unghii Manichiura Instrument de Specificații de Top de calitate, șlefuire blocuri pentru completarea extensii de unghii,unghii acrilice,unghii false tips,unghii naturale. Un pic mai la îndemână instrument nail art pentru a lustrui și forma unghiilor inegală a suprafeței înainte de UV gel și acril Aplicare:Poate fi folosit înainte de a aplica lac de unghii sau unghii tratamente. Ambalaj:50BUC x Nail Buffer de Dimensiune Pachet: 18*2.8*0.8 CM Total cantitatea: 50 bucăți Note 1. 1 inch = 2,54 cm, 1cm = 0.39 inch 2. Culoare: ar putea fi ușor diferența de culoare pentru monitor setări. 3. Dimensiuni: Cu diferența în metoda de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm în mărime de abatere.

De transport maritim 1.Pachetul va fi livrat la adresa dvs. de ordine, așa că vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. 2.Articole cu acces gratuit la numărul de urmărire sunt expediate prin par Avion hong kong sau Singapore par Avion. În mod normal, oficiul poștal nevoie de 3-5 zile pentru a actualiza starea pe site-ul de urmărire. 3.Dacă aveți nevoie de pachetul de urgență, vă rugăm să plasați comanda și contactați-ne pentru a plăti suplimentar costul de transport maritim. 4.Vom încerca să vă ajute să evitați fiscale, dar nu suntem responsabili pentru orice taxe. 5. Dacă aveți orice întrebare despre comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la început, mai degrabă decât de a deschide un litigiu. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine. Return 1.Dacă doriți pentru a returna sau schimba un produs, vă rugăm să ne contactați în 7 zile după primirea pachetului. 2.Produsul returnat trebuie să fie în ambalajul original și statutul. Va vom returna banii dupa ce am primit pachetul. (Costul de transport maritim nu este rambursabil ) 3.Deși am testat fiecare produs și ambalaj-le cu profesionalism, câteva articole care ar putea fi deteriorate în timpul transportului. Sunteți binevenit pentru a ne contacta cu privire la înlocuirea sau repararea.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.68kg (1.50lb.)
Material
Numărul De Model JBE-NB008
Tip De Element Tampon
utilizare pentru 50pcs Unghii Netede Fișier
culoare Bloc De Culoare Albastru
Caracteristică 2 Partea Cui Bloc
Cantitatea 50pcs/lot
Stil Profesionale Pătrat Unghiilor Tampon
Caracteristici Unghii Manichiura Instrument
Dimensiune 18*2.8*0.8CM
Tip Unghii buffer Unghii Șlefuire Fișiere
SE POTRIVESC PENTRU Pentru DIY Acasă,Salon de Utilizare
Element nume Cui Gros Bloc

Produse similare