6*9cm 100buc/Mulțime Deschisă Top Negru cu Folie de Aluminiu Ambalaj de Plastic Pungi de Vid Pungi de Depozitare a Alimentelor Sigiliu de Căldură Sac Mylar

19.74lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Specificații Dimensiune: 6*9cm, 2.4"*3.5" rezistent la apa, sigiliu de căldură. Perfect pentru alimente / cafea / fasole / bomboane și zahăr / ceai / uscate, nuci si fructe / flori uscate / gustare de stocare pe termen lung. Poate folosi de căldură de etanșare etanșare pentru a sigila punga Material: Folie de Aluminiu Culoare: Negru Caracteristici: sac de folie de aluminiu, după uscat compus este făcut în sac de folie de aluminiu în funcție de proprietățile unice de aluminiu și alte materiale barieră. De aluminiu din cauza la lumina si stralucitor, puternic, bun barieră, impermeabile la gaze si vapori de apa, temperatura adaptabilitate, temperatură ridicată sau scăzută temperatură formă stabilă, umbrire și puternic, păstrând aroma și caracteristici excelente, deci, un sac de folie are O bună barieră de umiditate, de barieră, de întuneric, de permeabilitate și estetic caracteristici, vapori de apă rata de transmisie de până la , de asemenea, o funcție de etanșare. Plicuri din folie de aluminiu aspectul opac, de culoare alb-argintiu, anti-shine. Utilizarea produsului: viața de zi cu zi, în virtutea puterii sale proprietăți bune de barieră, de căldură de etanșare, umbrire, temperatură ridicată, temperatură scăzută rezistență, rezistenta la ulei, aroma de retenție, non-toxic și fără gust, moliciune și alte caracteristici, poate fi folosit ca fiecare sac de folie tipuri de circuite, produse electronice, de precizie, piese de mașini, bunuri de larg consum, produse alimentare, produse industriale, cum ar fi saci. Plicuri din folie de aluminiu folosite la ambalarea produselor alimentare, de obicei, folosite pentru ambalarea produselor din carne, pește uscat, produse acvatice, cârnați, rață, carne de pui, friptura de porc, alimente congelate, sunca, bacon produse, mezeluri, preparate din carne, muraturi, pasta de fasole, condimente, etc. Paul Hong, calitate, gust, culoare retenție.

Dacă ai nevoie de o altă dimensiune, vă Rugăm să faceți clic pe link-ul:

Poze

Orice problemă,vă rugăm să contactați cu noi înainte de a părăsi un comentariu negativ.ne va ajuta să-l rezolve,multumesc!!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Dimensiunea Pachetului 22cm x 12cm x 22cm (8.66in x 4.72in x 8.66in)
Forma Pătrat
Utilizarea Cheltuieli diverse
Tip Saci De Depozitare
Model Plat Tip
Clasificarea Vid Comprimat Sac
Produs Cutie De Bomboane Accesorii
Nume De Brand SUNT ÎN REGULĂ
Numărul De Model Saci De Depozitare
Caracteristică Eco-Friendly
Material Plastic
Aplicabile Spațiu camera de zi
Grosime 13 sârmă

Produse similare