SD, SDXC, MMC Card de Memorie la IDE 2.5 Inch 44Pin de sex Masculin Adaptor Convertor

26.56lei

Adauga la lista dorintelor

Cabluri & Conectori

Descriere produs


SD, SDXC, MMC Card de Memorie la IDE 2.5 Inch 44Pin de sex Masculin Adaptor Convertor

Caracteristici:

100% Nou și de înaltă calitate

Cantitate: 1

Face SD/MMC card de memorie flash fi un super-compact, eficient, anti-șoc, consum redus de energie, nu zgomot acustic și rapid timpul de acces la HDD.

Permite inginerilor și încorporate pasionații de tehnologie pentru a utiliza un card SD/MMC normal ca o IDE de 2.5" pe hard disk.

Oferă o alternativă pentru stocarea de date și de transfer sau de testare pentru placa de baza, sunet/audio/card de memorie, etc.

Ideal pentru unele dispozitive, care cere un rapid și ușor dispozitiv de boot, cum ar fi POS.

Fi un SD/MMC card reader/writer.

Compatibil pentru SD, SDXC & MMC caietul de sarcini.

Unul de 2.5" IDE hard disk driver 44pin conector de sex masculin și o priză SD standard.

Acceptă PIO, Multi-Word DMA si Ultra DMA modul de transfer de date.

Suportă funcția de boot.

Nici o putere externă necesară și alimentat de la interfata IDE.

Ușor de instalare și nici un driver necesare.

Mini design bord și nici un spațiu irosit.

Dimensiuni: 36mm x 52mm.

Atenție: Acest adaptor nu are suport hot-swap de carduri CF, astfel încât vă rugăm să opriți de putere la schimbarea carduri.

Pachetul De Conținut:

1X SD, SDXC, MMC Card de Memorie la IDE 2.5 Inch 44Pin de sex Masculin Adaptor Convertor (NU Cutie de vânzare cu Amănuntul. Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule)

1.En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite. 2.Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge. 3.Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

1.Elementele vor fi livrate în termen de 1 - 5 zile lucratoare de la plata primită ,dacă avem vreo problemă despre produs,vom lăsa un mesaj în timp,vă rugăm să răspundeți-ne în timp, de asemenea, pentru a evita greșeala să se întâmple.

2.China Post Aer Înregistrat Mail este transport gratuit pentru majoritatea țărilor. În plus, noi oferim ePacket, Rusia Aer(Ruston), EMS, DHL și așa mai departe.

3.Atunci când primiți produsele comandate.Vă rugăm să verificați-l cu atenție în 24 de ore.Vă rugăm să ne contactați direct, dacă aveți orice probleme.

1.Dacă aveți orice nevoie sau o problemă,vă rugăm să ne anunțați, ne puteti contacta cu TradeManager.e-mail.mesaj,suntem mereu aici!

2.Dacă nu sunteți mulțumit cu calitatea de achizitie,poti returna sau schimba elementele în termen de 30 de zile de la data livrate.

Cerere:taxă de Retur este platit de cumparator.

Dacă aveți orice probleme minut să ne contactați în primul rând, lăsați-ne nagative feedback-ul sau de a deschide un litigiu nu poate rezolva problema. Ne sunt destinate să furnizeze cele mai bune produse și cele mai bune servicii. Deci, vă rugăm să ne contactați, și veți obține o mulțumit de rezultat!

Puteți discuta cu noi când ne-am areonline. De asemenea, puteți să ne trimiteți e-mail.

Atenție: din Cauza diferitelor reglementări vamale din fiecare țară. În scopul de a pachetului clearance-ul netede. Vom trimite ambalajul produsului nu este același lucru. Unele țări nu trimite ambalajul original. Sper că ai înțeles . Aveți întrebări nu ezitați să ne contactați. cumpărături fericit !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Numărul De Model De Sex Masculin Adaptor Convertor
Produse De Stare Stoc
Pachet No
Nume De Brand LANDFOX
Lungime cablu Alte
culoare Negru
Tip Cablu Adaptor

Produse similare