2 buc de Înaltă Calitate ESL ELV Motor de Blocare a Direcției Roata Motor Pentru Mercedes-Benz W204 W207 W212 212 204 207 Seria E, Seria C, 1 buc

52.44lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


ESL/ELV Motor de Blocare a Direcției Roata Motor pentru W204 W207 W212

ATENȚIE: Dacă nu există nici o destinație de impozite/taxe pentru pachetul de servicii, care este acordată de către cumpărător. Dar ne va marca un declarate valoare redusă pentru a minimiza cumpărătorului fiscale personalizate, dacă aveți nevoie. Multumesc foarte mult pentru intelegere!

ESL ELV Motor de Blocare a Direcției pentru W204 W207 W212 este Silentioasa, putere suficient de solid, durabil si de calitate superioara.

Avantaje:

Fără zgomot, putere suficient de solid, durabil si de calitate superioara.

Aplicabile ELV :

Electronic de blocare a direcției pe 212, 204, 207,seria E si seria C, cum ar fi C180, C200, E200, E260, E300, E350, GLK300 și GLK350.

Simptom:

Este vorba în când luminile de bord nu se aprind, volanul nu poate fi deblocat, masina nu va porni, sau alte piese auto nu au răspuns atunci când cuplați contactul.

Utilizare:

Odată instalat, acesta este gata pentru utilizare.

Notificare:

Vă rugăm să acorde o atenție la mici accesorii mecanice în interiorul blocare în timpul instalării și marca fiecare eliminate accesoriu în cazul în care greșit părți sunt instalate sau orice componente necesare sunt plecat nu s-a instalat. De asemenea, vă rugăm să acorde o atenție atunci când instalarea de două switch-uri tactile de pe bord.

2 buc * ESL/ELV Motor de Blocare a Direcției Roata Motor

(Numărul de pe dispozitiv poate diferite, cu imagini, acesta va fi trimis la întâmplare)

Notificare înainte de a comanda:

Alege livrare prin "China Post Obișnuit Pachet Mic Plus","4PX Singapore Post, OM Pro","Correos Economie","Royal Mail Economie","Yanwen Economice Air Mail" sau "Vilatudor.ro Saver Shipping",Nu informatii track (nu Monitoriza) după expedierea din China. Dacă doriți ca elementul să fie urmărit,vă rugăm să alegeți alte metode de transport.

Despre Taxe:

1.Cumpărătorul este responsabil pentru taxe vamale,dar vom declara mică valoare de pe factura pentru a evita taxa mare pentru tine.

2.Dacă aveți orice cerință specială pe factura comercială să vamale,lasă-ne un mesaj atunci când plasați comanda.

3.Vă rugăm să niciodată nu a refuzat pachetul,vă rugăm să contactați cu noi, în curând, dacă orice probleme.

Despre Transport:

1. În mod normal, transportul va fi trimis în termen de 1-3 zile lucrătoare contra plată care sosesc. Numărul de urmărire va oferim termen de 1 zi lucrătoare după ce-am expediat elementul afară. Clienții vor fi informați în avans dacă există circumstanțe speciale.

2. EMS embargo bateriei ,astfel încât toate EMS colete nici o baterie.

Urmați țări sunt forboid a navei bateriei prin DHL:

Armenia, Azerbaidjan, Brunei, Cambodgia, Cipru, Ecuador, Egipt, Guineea Ecuatorială, Statele Federate ale Microneziei, Guyana franceză, Georgia, Ghana, Tanzania, Gabon, Niger, Guineea Rupublic, Coasta de Fildeș, Nigeria, Kazahstan, Kârgâzstan, Liberia, Marshall, Muntenegru, Nauru, Noua Caledonie, Mayotte, Nicaragua, Seychelles, Reuniune, Africa de Sud, Somalia, Sao Tome și Principiu, Tadjikistan, Tahiti, Insulele Turks și Caicos, Uganda, Zimbabwe, Insulele Virgine, și așa mai departe

3. Dacă locul tău este o zonă de la distanță inclus în DHL/Aramex/Fedex, extral 45USD la distanță, taxa va fi de săptămâna viitoare.

4. Pentru Brazilia colete,avem nevoie de receptor CPF/CNPJ Număr pentru a livra produsul.

Pentru Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite colete,avem nevoie de receptor număr de IDENTIFICARE a navei elementul. Țara de destinație va colecție de impozit de 5%

Pentru limba rusă colete, avem nevoie de receptor este numele complet pentru a livra elementul

Despre Feedback-Ul:

1. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați toate 5 stele feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3. Vilatudor.ro nu se poate elimina feeback,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 10cm x 10cm (9.84in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.12kg (0.26lb.)
Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Numele Modelului a030
putere W
Tip De Material Plastic
Nume De Brand OBDResource
Caracteristici Speciale Instrumente De Diagnosticare
Lățime Produs 0cm
Articol Greutate 0.11kg
Extern De Certificare De Testare CE
Înălțime Element 0cm
Tip De Element Testeri Electrice Si Testa Conduce
Tensiune V
Versiune Software NO
Element De Lungime 0cm
Electronice No
Versiune Hardware NO

Produse similare