50pcs Transport Gratuit cu Laser Tăiat Șervețel de Hârtie Inele consumabile Mireasa si Mirele în Masina de Dovleac Petrecere de Nunta Prosop Catarama Decor de Masă

44.65lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Alegerea ne este alegerea ta dreptate!

50pcs Transport Gratuit cu Laser Tăiat Șervețel de Hârtie Inele consumabile Mireasa si Mirele în Transportul Petrecere de Nunta Prosop Catarama Decor de Masă

MATERIAL 220 g de Perle de Hârtie / Făcute la Comandă DIMENSIUNE

Lungime : 20.2 cm

Lățime : 5.8 cm

Diametru : 4.5 cm / în Funcție de Cerințe LOGO Design Gratuit, Personalizat MOQ 100 buc/Stil ( Mixt Color este Disponibil ) TECHNIC Tăiat cu Laser de AMBALARE Sac de OPP 10buc/Punga ( Sau la Nevoie ) LIVRAREA Prin TNT/DHL/UPS/FedEx/EMS/China Post sau ca pe Cerința de Client de PLATĂ TERMENI T/T,Western Union,Escrow,Card de Credit,Paypal,Numerar OEM, vă Rugăm Să Ne Solicitările Dumneavoastră pe Dimensiune,Material,Design,Ambalare și Alții, Vom Încerca Noastre cele mai Bune cu Design Profesional Departament . Dacă Aveți Idee de construcții și Cerințe,vă Rugăm să Ne Spuneți. Vom Încerca Noastre cele mai Bune pentru a Face să Vă Mulțumiți cu Servicii Excelente și Rezonabil Pri

Vă rugăm să alegeți culoarea de care aveți nevoie, remarcă atunci când plasați comanda sau sa ne contactati dupa ce le cumperi, altfel culoarea va fi trimis la întâmplare.

*Notă: Datorită Diferenței Între Diferite Monitoare, Imaginea Nu Poate Reflecta Culoarea Reală a Elementului.

Garanție

Dacă aveți orice problemă cu produsul primit,vă rugăm să ne anunțați în termen de 2 zile de la primirea produselor.Și este mai bine trage-le poze ca dovada.Vă rugăm să ne contactați înainte de a trimite articole,va vom oferi adresa corectă.Dacă problema există cu adevărat,un schimb sau o rambursare este disponibil după primirea produselor în stare bună.Ne-am angajat să o satisfacție de 100%.

Transport

Prețul produsului nu include taxe ( TAXELE VAMALE ), asa ca nu ne suporta costurile dacă datoria vine în ființă. Vom încerca noastre cele mai bune să prezinte un termen rezonabil și în cantitate mai mică de valoarea în vamă pentru tine, ceea ce va reduce tariful pentru tine, dar nu putem garanta că nu va plăti tariful. Pentru că politicile personalizate variază de la țară la țară, înainte de cumpărare, vă rugăm să consultați obiceiul în țara dumneavoastră.

Feedback-ul

Dragi cumparatori,dacă yo u sunt mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ajute pentru a ne oferi un feedback pozitiv .Dacă se găsește o problemă cu elementul,trebuie doar să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ aici,după cum credem că orice probleme vor fi rezolvate după activă de cooperare și comunicare .

Reveni Poliție

1. Pls contactati-ne pentru revenirea adresa dacă doriți să reveniți la articol.

2. Cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate în condiții inițiale.

3. Pls Pune o hârtie cu ordinul nr.și numele în parcelă,astfel încât să putem returna atunci când vom primi coletul returnat.

4. Vom rambursa în 2 zile, când vom primi returnat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.29kg (0.64lb.)
Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
culoare
Numărul De Model N17
Material 220g Perla Hârtie
Ocazie Petrecere De Aniversare,Petrecere,De Nunta Si De Logodna,De Nunta,De Crăciun
Model Mireasa Si Mirele
Tip vether Festiv si Petrecere Suppliesnt & Nunta
Ambalare 10buc/punga
Desing Mireasa si Mirele în Dovleac design Auto
Technic tăiere cu laser

Produse similare