Noi umăr de sprijin folie de turmalina încălzire curea de umăr Turmalina produse termice electrice de slabit centura de talie

338.92lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Noi umăr de sprijin folie de turmalina încălzire curea de umăr Turmalina produse termice electrice de slabit centura de talie

Vânzare fierbinte! NOU! Încălzire Centura!

Articole similare: ( plug Noastre este de Două plane ace, dacă acesta nu poate fi folosit în țara dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați sau să lăsați un mesaj pentru a obține un Plug converter (standard European sau standard Britanic plug).)

Caracteristici de îngrijire a sănătății încălzire centura

1) Fabrica de furnizarea directă

2) 100% pre-testat

3) 1:1 înlocuire

4) livrare Rapida

5) Perfect după vânzare

Fotografii de încălzire centura

Jade Introducere

Jade este bogat în oligoelemente. Se poate elibera sănătos departe infraroșu, scut statice și undelor electromagnetice radialization.Jade, de asemenea, produce ioni negativi care încurajează metabolismul celulelor. Jade oameni sub îngrijire medicală specială și are o temperatură scăzută valoare a caracteristicilor fizice ale medicinii Chineze și susținută de primul picior cooler temperaturetheory, dezvoltat de sănătate jad pernă.

Timp de secole, Chinezii au folosit jad ca o perna. Mai devreme de jad perne au fost sculptate în blocuri de jad, cu o adâncitură pentru cap. Acum vă puteți bucura de beneficiile pentru sănătate și frumusețe de dormit pe jade cu comoditatea de un jad de pernă.

Safyt Ușor de a utiliza perna de Jad

1. Controler de temperatură și un corp de încălzire conectarea atât de plus.

o. Controlul temperaturii priză și mufă de conectare este în loc, corp de încălzire este bine introdus.

b. Conectat la controler de temperatura de încălzire și de corp după ce a introdus o sursă de alimentare.

2. Controlul temperaturii ștecherul este introdus în priză.

3. Deschide termostatul comuta, setați temperatura dorită, pentru germaniu terapia de piatră.

4. După utilizare, opriți temperatura comutator de control, și apoi trageți de ștecher.

Piele De Înaltă Calitate

Potrivit pentru cine să utilizați

1, Biroul personalul

2, Semi-oameni în vârstă

3, muncitor

4. De conducere pentru o lungă perioadă de timp

Notă: 1. Plug noastre este de Două plane ace, dacă acesta nu poate fi folosit în țara dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați sau să lăsați un mesaj pentru a obține un Plug converter (standard European sau standard Britanic mufă;

2. Tensiunea de saltea este de 220V, nu avem 110V produse în stoc. Deci, dacă doriți să fie folosit în Statele Unite ale americii, Canada, Chile, veți avea nevoie de un electric presiune de conversie; 3. Toate încălzire saltea din magazinul nostru au încălzire cu infraroșu. DAR de încălzire cu infraroșu creaza din piatră de încălzire. Aceasta este Comun să spui în Încălzire Saltea de piață. Deci, nu există nici o rază infraroșu puteți vedea. Dacă ai nevoie de incalzire infrarosu salteaua care va creaza vizibil infraroșu ray, vă rugăm scopul de discret. Dacă aveți alte probleme trebuie să știe, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Nu acceptăm orice litigiu sau de restituire pentru că de încălzire cu infraroșu.

Transportul Si Taxele Vamale:

Oferim transport gratuit prin china post air mail,de obicei, durează 10~60 de zile lucrătoare.Uneori, vamale sau de vreme problemă,aceasta va fi amânată câteva zile. Dacă sunt urgente vă rugăm să folosiți EMS, DHL SAU FEDEX, dar trebuie să plătească un cost suplimentar

În cele mai multe timp, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale. Noi va declara ca o probă și o valoare scăzută pentru a evita taxa. Dar, uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate fi strictă. noi nu răspunzători de orice taxe vamale, vă Rugăm să verificați politica vamală la propriul loc. Dacă trebuie să plătească taxele vamale, este de datoria ta să-ți propria țară, cumpărătorul ar trebui să înțeleagă această situație.

1. Am expediat la Alixpress adresa lui NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.

2. În scopul de a de livrare pachetul de rapid și precis, vă rugăm să amabilitate ne-a lăsat numărul de telefon atunci când veți plăti, de apreciat!

3. Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

4. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

5. Vă rugăm să alegeți metoda de livrare pe care cel mai potrivit pentru tine. Vom livra prin modul în care alege. Dacă pachetul nu poate fi deliveried din cauza cumpărătorului motiv(inclusiv refuzul de a semna), cumpărătorul ar trebui să permită tuturor cost suplimentar!

Reveni

1.Acest produs este acoperit de o garanție de un an. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vom fi fericit pentru a face un schimb sau returna in 7 zile.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.6kg (3.53lb.)
Dimensiunea Pachetului 35cm x 25cm x 15cm (13.78in x 9.84in x 5.91in)
Efect Eliberarea De Durere, De Boală
Material PU piele
Tip De Element Bretele Și Sprijină
Numărul De Model SY-XiaoX09
Nume De Brand SONGM

Produse similare