YACQ Aripi Cruce Stretch brățară Brățară pentru Femei Fete Motociclist Bijuterii W Cristal Antichități Argint Culoare D02 en-Gros de Dropshipping

36.29lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


105

Ia-o de a salva mai multe te rog!

Reducere: 10 $pentru o comanda de 100 $+ $40 de pe ordinea de $200+ $90 pe ordinea de 300 de dolari Să ne anunțați, vă rog, dacă veți comanda mai mult

Dropshipping: Vom accepta dropshipping comenzi,nu facturilor și a documentelor în pachete,doar să ne anunțați de ordinul 1, vă rog, dacă este necesar. Suntem producator,păstrați întotdeauna repopulare fierbinte elemente de vânzare. Avem un depozit în NOI,multe elemente sunt disponibile,nostru NE locație centrală în CA. Noi, de obicei, expedierea comenzilor în termen de 1-2 zile lucrătoare și adăugați numere de urmărire de la Vilatudor.ro. Vom accepta CSV fișier de comenzi.

Expediere rapidă: oferim numere de urmărire pentru toate comenzile,te rog piesa de pe Vilatudor.ro sau post național web. Pentru NOI,Ca,Aus,majoritatea țărilor Europene (cu excepția Rusă) și cumpărătorii din Asia,oferim gratuit transportul maritim accelerate pentru comanda de 150$+, doar pentru a alege standard de transport maritim, vă rog,va fi livrat prin DHL, EMS sau UPS accelerate mail. Pentru cumparatori rusă,oferim gratuit transportul maritim accelerate pentru comanda de 250$+, doar pentru a alege standard de transport maritim, vă rog,va livra prin EMS accelerate mail.

Garanție de calitate: Toate produsele sunt de plumb și nichel gratuit,vino în bule și ambalate bine.

Vă rugăm să rețineți:

Dacă sunteți nemulțumit de produsele sau serviciile noastre,nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ,clienții noștri sunt întotdeauna dreptate,vom rezolvate cât mai curând posibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 8cm x 8cm x 5cm (3.15in x 3.15in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Funcția Femeile motociclist bijuterii
Singură aripă lungimea 2inch (5cm)
Bratari Tip Brățări
Material Cristal
Diametru 6cm
Compatibilitate Toate Compatibile
Nume De Brand Yacq
Stil Casual/Sport
Metale De Tip Aliaj De Zinc
În interiorul circumferinței 7 inch (18cm înainte de a se întinde)
Numărul De Model D02
Forma\model Cruce
placare Placate Cu Argint Antic
Gen Femei
Setarea Tip Deschide Setare
Dimensiune Pandantiv 0.8 inch (2cm) timp
Fine sau de Moda Moda

Produse similare