Orhidee Albastre Imprimate Tote Geantă Pentru Cumpărături Alimente Comoditate Femei Umăr Panza Saci De Mână De Imprimare Față-Verso

45.82lei

Adauga la lista dorintelor

Bărbați Pungi

Descriere produs


Orhidee Albastre Imprimate Tote Geantă Pentru Cumpărături Alimente Comoditate Femei Umăr Panza Saci De Mână De Imprimare Față-Verso

Suntem o fabrica de imprimare care maily produce tipar Digital 3D cordon geanta, față de pernă, față de pernă, șorț, preș și așa mai departe. avem echipa de designer profesionist personalizarea satisfăcătoare stil pentru tine,avem cele mai advaned producții linie pentru a servi de procesare a cererii. Toate produsele noastre sunt 100% de brand și noi , de înaltă calitate,rezistent la apa.

Bine ati venit magazinul nostru:

>Suntem un profesionist personalizate fabrica, cel mai bun pret,cea mai buna calitate, livrare rapida.

>Avem multe produse ca față de Pernă, față de Pernă, perdele de dus, covorase, usa rogojini, garedn steaguri, Cani, Șorț ects.

> Ne-am sprijini cu ridicata și picătură de transport maritim,o cantitate mai mare oferă mai mult,dacă este nevoie,pls contactati-ne.

Ești un Proprietar de animale de Companie care își iubește Câinele sau Pisica? Apoi, aceste personalizat proiectat Premium Panza Tote Pungi sunt un MUST have! Premium Panza Tote Pungi sunt cusute de mână, folosind durabile, dar usoare tesatura de bumbac poli. Fiecare sac are o dublă față-verso imprimare și este terminat cu un robust 1" lățime curea pentru a transporta confortabil peste umăr. Fiecare sac de tote măsurile 17.7"x17.7" nd o le puteți obține ACUM, dar numai pentru o perioadă limitată de timp! Caracteristici: T greutatea lui grele tesatura tote sac cu un 74cm mâner și este sigur pentru a satisface toate dvs. de cumpărături refolosibile geanta are nevoie. Face acest lucru de cumpărături tote noul tau preferat-o pungă, bibliotecă tote, saci de școală sau beach tote. Aceste pungi sunt, de asemenea, excelente cadouri pentru el sau ea, tânăr sau bătrân, pentru orice ocazie. Nostru tote sac modele sunt tipărite profesional, deci design-ul unic va arata grozav și de a face pe cineva să zâmbească cu amuzant, drăguț, de epocă, sau expresivă opera de arta. Se spală la mașină rece în interior cu culori și uscat rufe scăzut de ușor și convenabil de îngrijire. IMPORTATE. Observație: 1. Vă rugăm să permiteți-1 - 2 cm de eroare din cauza manuală de măsurare. 2. Actural culoare poate fi un pic diferit cu poze din cauza luminozitatea de lumina. Cum Pentru A Personalizate Tote Sac? Pls Trimite-Mi un Design sau Imagine sau Text și lăsați un mesaj. După comanda, va vom face layout pentru a u a verifica, astfel încât pentru a comanda va fi întârziere. Probe:

1), Vom accepta Alipay, Western Union, Toate principalele carti de credit sunt acceptate, deși asigura plata ESCROW. 2), vă Rugăm să acorde termen de 7 zile de la plasarea unei comenzi. 1).Când plasați o comandă,PLS alege o metoda de transport maritim.De obicei, va vom trimite articole cu 3-7 zile. 2).China Post Aer Înregistrat Mail este Transport Gratuit.PLS verifica dacă de transport maritim și detalii de ambalare cu atenție. 3).Clienții pot verifica mărfurile în cazul în care este în tranzit prin numărul de urmărire. Dacă nu ați primit bunurile, după 30 de zile,vă rugăm să ne contactați pentru această situație, vă vom răspunde cât mai curând posibil. 4).Timp de livrare: o. DHL,Fedex, de Obicei, durează aproximativ 3-5 zile lucratoare. b. EMS, de Obicei, durează aproximativ 10-15 zile lucrătoare. C. China post air mail, de Obicei, durează aproximativ 25-60 zile lucrătoare. D. Epacket, de Obicei, durează aproximativ 15-20 de zile lucrătoare. NOTE: din Cauza vremii și vămuirea diferență, timpul de Livrare nu poate fi garantat 100%, vă Rugăm să amabilitate înțeleg. Noi nu suntem responsabili pentru orice Taxe la import.Aceste modificări sunt responsabilitatea cumpărătorului. Dar ne-am raporta întotdeauna un preț foarte scăzut de valoare pentru clientul nostru.Se poate salva taxele de import Maximă,În unele țări chiar nu importa duites. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Tu ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. De returnare este responsabilitatea cumpărătorului, cu excepția cazului în care restituirea este un rezultat al greșeală (de exemplu, Veți primi elementul greșit). Feedback-ul dvs. pozitiv este întotdeauna cea mai bună încurajare și de confirmare a muncii noastre, Ne-ar îmbunătăți în mod constant produsele și serviciile noastre; Dacă, din păcate, orice problemă s-a întâmplat, vă rugăm să ne contactați în primul timp înainte de a părăsi orice comentarii, ne-ar oferi un soluția mulțumit oricum. noi credem că totul poate fi rezolvat prin comunicare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 22cm x 22cm x 3cm (8.66in x 8.66in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.16kg (0.35lb.)
Tip De Unitate bucata
Model orhidee
Tip De Element Genți de mână
Genți De Mână De Tip Totes
Tipuri de saci Top-Saci Mâner
Nume De Brand LANVERA
Stil Moda
Numărul De Model STDFW032
sac de tesatura panza alba
Exterior Nici unul
Duritate Moale
Produs cumpărături sac de depozitare
Print Model De Imprimare
Dimensiune 45cmX45cm
geanta de voiaj Moda
Numărul de Mânere/Curele Două
Ocazie Versatil
Gen Fete, Femei, Copii, Barbati
Tip De Închidere DESCHIDE
personalizate sac Orice Altă Imagine,Vă Rugăm Să Ne Contactați În Primul Rând
transport gratuit
Materiale De Captuseala Nici unul
Material Principal Panza
Saci Două Părți De Imprimare
Forma Pătrat
Personalizate Sac Alte Dimensiuni,Vă Rugăm Să Ne Contactați În Primul Rând
Model Tip Printuri De Animale
Decor Flori,Desene Animate De Imprimare,Nici Unul

Produse similare