60pcs/lot Japonia portabil tutun de fumat tigara de cenușă sac scrumiera de buzunar pungă PVC folie mini scrumiera sac de cenușă tava titularul

363.27lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


noul tutun de fumat trabuc scrumiera sac negru de argint Japonia stil mini folie PVC portabil de țigară planta scrumieră de buzunar

Pachet:1buc scrumiera sac,nu includ alte accesorii

Culoare;va Vom trimite prin amestec si culori aleatorii.

Dimensiunea este de aproximativ 7.4*8.2 CM

Notă: din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.Multumesc!!!

Garantie Si Returnare

1. Tuturor produselor pe care le vinde sunt de bună calitate și în curs de examinare înainte de a fi expediate. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

2.Dacă există unele manopera sau materiale defecte cu produse, vă rugăm să ne contactați în primul rând , avem în schimb sau oferă alte soluții pentru a face o alegere.

3.Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare. Întoarce toate elementele trebuie să fie în stare bună. Acestea trebuie să fie în stare de resalable. Om-defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!

Transport:

1. Vom trimite în conformitate cu metoda de transport maritim mai fiabile si mai rapide moduri în circumstanțe extraordinare.poate metoda de livrare este diferit cu cel pe care îl alege.dar suntem siguri că va fi cel mai rapid mod prin care putem face. Vom lăsa un mesaj pentru a spune numărul de urmărire după ce vom livra produsele la tine.

2. Dacă aveți orice cerințe privind descrierea mărfurilor și valoarea declarată în chitanță (factura comercială),va rugam sa ne lăsați un mesaj după plată.

3. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import

Feedback-ul

1. Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ia timp pentru a ne lăsați un feedback pozitiv. Încurajarea ta ne va ține în mișcare înainte și în mod constant îmbunătățirea serviciilor noastre.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pe care ai comandat-o, nu-ți face griji, pls contactati-ne, mai întâi, vom rezolva problema pentru tine în timp. Cred că putem rezolva orice dispută prin negocieri amiabile.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (60 buc/lot)
Greutate Pachet 0.98kg (2.16lb.)
Dimensiunea Pachetului 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
CE ESTE PVC scrumieră de buzunar
Ce folie scrumiera caz
Funcția scrum de țigară sac
Caracteristică Japonia stil scrumiera
Caracteristică 2 mediu scrumiera
caracteristică 3 tigara scrumiera
culoare verde roșu albastru alb negru mix de culori
Tip Portabil
Material PVC
ce este mini mică scrumieră de buzunar
caracteristică 1 portabil scrumiera
Numele portabil scrumiera sac
Nume De Brand HGHRC
Forma Pătrat
Numărul De Model scrumiera sac

Produse similare