Femei Doamnelor Rupt Blugi Denim Skinny Cut de Înaltă Talie Pantaloni Jegging Pantaloni GL en-Gros

30.64lei

Adauga la lista dorintelor

Funduri

Descriere produs


Buna ziua! Bine ati venit la magazinul nostru!

Calitatea este pe primul loc cu cele mai bune servicii. clienții noștri sunt prietenii noștri.

Design de moda,100% Brand Nou,de înaltă calitate! Material: Amestec de Bumbac Stil: Distrusa blugi de Culoare:Verde Armata Dimensiune talie lungime S/6/8 74 84 M/8/10 78 86 AM/10/12 82 88 XL/12/14 86

90 Acolo este de 2-3% diferență în conformitate cu manualul de măsurare.

vă rugăm să verificați cu atenție graficul de măsurare înainte de a cumpăra produsul.

1 inch = 2.54 cm

Vă rugăm să rețineți că o ușoară diferență de culoare ar trebui să fie acceptabil din cauza luminii și a ecranului.

Ceea Ce Veți Obține:

1x Blugi Sexy

Previzualizare:

inkFrog Analytics

Bine ati venit la magazinul nostru (vă rugăm să adăugați la magazinul meu preferat): 1. Clienții sunt dumnezeul nostru. Noi vindem produsele la cel mai mic preț și de a face cel puțin profit. Salutăm, de asemenea, en-gros și agenți de cumpărare a coopera cu noi. 2. Avem discountable de vânzări pe tot parcursul anului. Vânzările sunt în principal Sumă De (atunci Când vă cumpărați ceva care este de pana la standardul nostru,vei primi discount), perioadă Limitată de Timp,Vanzare si Vanzari Cupoane. Noi produse, discount-uri si surpriza va fi peste tot. 3. Începând de astăzi, dacă ați petrece mai mult de 30 de dolari în magazinul nostru, și puteți screenshot și trimite-ne, vă va fi capabil de a obține o 2 dolari cupon de numerar cu o limitare de 30 de zile. 4. Dacă nu găsiți un iubit produs din magazinul nostru, nu vă faceți griji! Doar ne-a trimis o imagine a produsului, vom găsi unul identic sau unul similar și vinde-l la tine, la cel mai mic pret. Sprijinul dumneavoastra este motivația noastră! multumesc mult!!!!

Transport

* Cele mai multe dintre ofertele noastre sunt promovate cu transport gratuit (țările selectate) de ePacket /China post, de obicei Sub 100 $trimite prin China post, mai mult de 100 de dolari de către EMS/DHL/Fedex IP .Vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda daca ai nevoie urgent de produse.

* Produsele sunt expediate prin China post/ePacket ,vă rugăm să permiteți-15-50days pentru a ajunge la.

* În scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free sau mai mici de impozitare la import,vom declara ca un "cadou", cu o valoare mai mică,dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Plata

* Plata este de așteptat să fie primite în termen de 3 zile de licitații de aproape.

* Escrow nostru este de preferat metoda de plata,vom accepta, de asemenea, diferite plăți de către T/T,Western union,Money gram și alții de mai jos.

Retur si Schimb politica

* Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare,dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit ,puteți returna produsul la noi în original condtionat pentru o rambursare sau un schimb.Înainte de discuții-ne înapoi la articol,vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instruire.Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi returna produsele.

Feedback politica

* Vom oferi feedback pozitiv după ce plata este primită,Pentru a promova un sănătos Ali comunitate,sperăm că vă va face același lucru pentru noi.Vrem să înțelegem că avem valoare, client service enorm.Dacă ai vreo nemulțumire,vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema înainte de a ne lăsa un feedback negativ.Suntem siguri că există întotdeauna o soluție și sigur nu vrei un feedback-ul rău să fie în cazul în care tranzacția se încheie.

Despre stoc

Daca iti cumperi ceva care nu este pe stoc.va vom contacta fără de 24 de ore cu un sfat. puteți ajusta comanda cu sfatul nostru. dacă nu-mi răspunzi în 3 zile. va vom trimite stil similar cu tine.vă rugăm să înțelegeți.

En-gros

Dacă un stil are mai multe culori și dimensiuni. Puteți amesteca orice vă place.

Dacă doriți să se amestecă unele produse, poți să-mi dai codul de produs cu cantitatea de care aveți nevoie (poate face un excel pentru mine va fi mai bine). Eu vă va oferi o reducere de pret (mai cumperi reduceri mai mult vei primi)

Dacă ați cumpărat mai mult de 1000$ in fiecare luna. Poți să-mi fii VIP. Va veti bucura de multe servicii speciale in magazinul meu!

Pentru Internet proprietar de magazin:

Mi-ai putea pune web lucruri pentru dvs. de web. De asemenea, te pot ajuta picătură de transport maritim pentru clienții dumneavoastră.

Note

* Se amestecă scopul de bun venit,OEM scopul de bun venit.

* Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vom răspunde în termen de 24 de ore

FAQ Î:Cum pot plăti pentru meu de cumpărare? O: acceptam urmatoarele metode de plata: cridet card; moneybooker;T/T, western union. Q:Cât de mult costă pentru a navei în țara mea? O:Pachet la mai puțin de 2 Kg va fi trimis prin China Post Airmail care este transport gratuit la 26 de țări, după cum urmează: Statele Unite ale americii, Marea Britanie, Australia, Brazilia, Canada; Italia; Turcia; Spania; Malaezia; Franța; Rusia; Suedia; Noua Zeelandă; Norvegia; Elveția; Japonia; Thailanda; Irlanda; Israel; Belgia; Polonia; Coreea de Sud; Austria; Germania; Danemarca; Singapore. Alte țări și pachet de peste 2 Kg, cumpărătorii trebuie să suporte întregul cost de transport. Î:există vreun Număr de urmărire pentru postul meu? O: Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător. Î:acest produs veni cu pachetul de vânzare cu amănuntul? A: Ne-am declarat de ambalare detaliu în descrierea fiecărui produs, vă rugăm să verificați, vă mulțumesc! Q:sunt un reseller,am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros? R: Bună ziua,vă mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.21kg (0.46lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Model Tip Solid
Tesatura Tip Panza
Gen Femei
Decor Gaură,Gol,Fals Fermoare
Numărul De Model FF
creșterea Talie Mare
Tip De Închidere Cordon
Țara/Regiunea de Fabricație HK
Tipul De Talie Mid
Stil Jambiere
Dimensiune S, M, L, XL
inseam 20
Starea Noi cu tag-uri
Nume De Brand CANIS
Material Poliester,Bumbac, Lenjerie
Se Potrivesc De Tip Skinny
Fundul Dimensiune (Femei) SMLXL
Fata Stil Cutat
Pantaloni Stil Pantaloni De Creion
Lungime Ankle-Length Pants
Se spală lumina

Produse similare