50pcs/lot 10x18cm Naturale de Iută Sac Sac Mic Cadou Tămâie Depozitare Lenjerie Sac Favoarea Farmec Bijuterii Pungi de Ambalare pungi de Cadouri de Nunta

81.75lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


De înaltă Calitate, 50pcs/lot Manual de Iută Sac Cordon Geanta Cadou Saci de favoarea nunta Pentru Săpun Bijuterii de Crăciun Cafea Fascicul de Ambalare Sac

Cantitate :50buc

Culoare : Albastru sau Roz

Dimensiune: 10x18cm

Utilizare pentru: puteți folosi pentru darul de Nunta Genti, bijuterii ,flori uscate,sau alte lucruri.

Vă rugăm să verificați în mod clar dimensiunea produsului , nu vreau să văd feedback-ul rău despre dimensiunea,vă mulțumim pentru cooperare!

dacă aveți orice întrebare , vă rugăm să contactați cu noi .

Despre Logo-ul de imprimare : Dragă prietene,dacă doriți să cumpere genți cu logo-uri, vă rugăm să nu uitați să ne contactați înainte de a plasa o comanda. Ceva ce trebuie să știți înainte de a comanda de imprimare : 1. În general vorbind, ne min-cantitatea de comandă este 500pcs. 2. Logo-ul printind va costa bani în plus, vă rugăm să nu plasați un ordin direct. 3. Logo-ul imprimat pungi personalizare produse, timpul de livrare este mai lung decât pungi simple. 4. Logo-ul de fișiere pot fi PDF, AI si format JPG.

Detaliu De Ambalare

Fiecare comanda este trimis folosind plic cu Bule sau multil ayer cutie de carton . Acesta protejează elementele din deteriorarea în timpul tranzitului.

Procesul De Cumpărături

Despre Transport

1.Cele mai multe dintre pachetele noastre sunt trimise prin POST AIR MAIL în termen de 3 zile de lucru după ce vom primi plata.

2.În mod normal, va vom trimite coletul prin E-pachete pentru statele UNITE ale americii,va dura aproximativ 7-20 zile pentru a ajunge.

3.China Post Airmail Transport durează în mod normal în termen de 15-45 de zile. Exact de zile de livrare variază în funcție de diferite țări. Uneori dura un pic mai mult , din Cauza expediere Locale sau din alte motive . S-ar putea merge mai mult de 20 de zile ,vă mulțumesc pentru înțelegere.

4.Uneori vom trimite produsele prin DHL SAU FEDEX gratuit pentru unele țări în cazul în care comanda este mare.(În cazul în care parcela este de mare volum ,nu putem face )

NOTĂ: Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele vamale și orice alte taxe în timpul de livrare ! Toate produsele trebuie să fie expediate la Vilatudor.ro verificat adresa.

Termeni De Vanzare

Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pentru orice motiv, acesta poate fi returnat în starea inițială în termen de o săptămână de la data primirii. va vom trimite rambursare completă, împreună cu costul de transport maritim de îndată ce vom primi produsul. Dar cumpărătorul ar trebui să plătească pentru returnare.

Feedback-ul

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerilor, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Acesta va lua doar 1 minut. Vă mulțumesc! :) Dacă nu sunt mulțumiți de produse și servicii,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negotive și și neutralfeedback. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface. Vă mulțumesc! :)

De înaltă Calitate, 50pcs/lot Manual de Iută Sac Cordon Geanta Cadou Saci de favoarea nunta Pentru Săpun Bijuterii de Crăciun Cafea Fascicul de Ambalare Sac

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 20cm x 12cm (3.94in x 7.87in x 4.72in)
Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
Greutate Pachet 0.53kg (1.17lb.)
Tip De Element
Dimensiune 10x18cm,14x25cm
Nume De Brand KoMee
Material iută
utilizare pentru Cadouri ,Bijuterii ,flori Uscate, Bomboane etc.
culoare Roz,Culoare Albastru

Produse similare