NOEBY 1 Buc Pescuit Nada 70mm/15g 0.6-2m Scufundarea Super VIB Momeli Greu Momeli Franța VMC Înalte Cârlige + PVC Cutie de Plastic NBL 9058

18.37lei

Adauga la lista dorintelor

Pescuit

Descriere produs


1. Peștele model are perfectă gravity shift bile de oțel, gravitatea trece la coada la turnare. Stabilă și netedă prezintă evita filare în aer și de a spori distanța de turnare. 2. Zăngănit în timp ce era târât, atrage atenția de pește intens. 3. Ultima pictură a reflecta lumina exterioară din toate părțile, din cauza genial atragerea de pește efect în diferite situații de apă. 4. Ascuțit și puternic Franța VMC înalte cârlige.

Transport

1) comanda va fi livrat în termen de 48 de ore de la primirea dvs. de plata compensate. Nu putem nava privind sărbătorile legale din China.

2) Aveți responsabilitatea de a coopera cu autoritățile vamale(ca plătească impozit sau să furnizeze anumite informații), pentru a obține pachetul. Nu vom suporta pierderi din cauza ta incooperation. Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

3) Timpul de Livrare depinde de Modurile De Transport și Distanța de țări diferite.

Politica de returnare

Orice întrebare,nu ezitați să ne contactați.Dacă din anumite motive nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne e-mail în termen de 3 zile de la primirea pentru un schimb sau o revenire. Revenind element(e) trebuie să fie în starea inițială (neutilizate în orice mod) și cu tot ambalajul original, manuale si accesorii. Cumpărătorul este Responsabil pentru toate Taxele de Transport.

Feedback-ul

Atunci când primiți elementul și mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea de cinci stele feedback-ul.Experiența dumneavoastră de cumpărare este foarte util pentru alți clienți. Sper să vă bucurați-vă de timp de pescuit!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.03kg (0.07lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Lungime 70 mm
Greutate 15 g
culoare 8 Culori disponibile
Tip Momeală Artificială
Nume De Brand NOEBY
cârlig vmc înalte cârlige
Poziția Ocean De Pescuit Cu Barca,Ocean De Pescuit De Plajă,Ocean Rock Fshing,Lac,Rezervor, Iaz,Râu,Flux
categorie Nada
Pachet PVC cutie de plastic
Numărul De Model NBL 9058

Produse similare