5 Buc/Lot 30g Spuma EVA Flotoare de Pescuit + 10 Buc Stick de Strălucire de Lungă Verticală Geamandură Luminoasă Iluminat de Noapte Flotoare de Pescuit Bobber

30.40lei

Adauga la lista dorintelor

Pescuit

Descriere produs


Caracteristici: 5 flotoare de pescuit și strălucire stick set. Ideal pentru cele mai multe tipuri de pescuit. Instrument minunat pentru iubitorii de pescuit. Calitate de Top a Făcut și Aceeași ca în fotografie reală Caietul de sarcini: Nume de Brand: THKFISH Material: Spuma EVA Lungime: 17.9 cm/7in Diametru Tub:4,5 mm Flotage: 30g/ 1 oz Pakage includ: 5 Buc Flotoare de Pescuit 10 Buc (2bags) Ocean Soare 4.5x37mm Bastoane Strălucire

În prezent,puteți plăti folosind Boleto,Visa,MasterCard,QIWI,Westein Uniunii,Maestro card de debit,Webmoney și transfer Bancar,Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Vilatudor.ro în viitor.

1. Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de a trimite.Elementul va fi disppatched în termen de 2-5 zile lucrătoare de la cumpărător plata comenzilor.

2. Toate coletele expediate prin posta normala sunt limitate în greutate în termen de 2 KG,dacă coletul este excesul de greutate,vă vom trimite în colete separate.

3. Este nevoie de aproximativ 15-60 de zile la locul tău.(Poate dura mai mult pentru unele zone îndepărtate)

4.Puteți alege mai rapid mod de transport maritim dacă vrei să-ți coletul mai devreme,de asemenea, sper că nu te deranjează să plătesc taxa de transport.(Vă rugăm să confirmați adresa dvs. este livrabil și telefonul este accesibil)

Transport Garantie: rambursare Completă va fi lansat sau vom aranja înlocuire de transport maritim, dacă nu primiți coletul în data de livrare.

Garantie: Toate produsele beneficiază de 1 an gratuit de garanție,vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți în cazul în care elementul nu funcționează bine(costul de transport este pe cumpărători)

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a ajuta clientii sa evite taxe suplimentare,dar cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru clearance-ul odată ce pachetul a fost organizat de Obiceiurile locale.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
feature6 echipamente de pescuit
Facilitate4 Flotoare De Pescuit
feature9 Flotoare De Pescuit Bobber
Tip De Produs Pescuit Float
Plastic Tip EVA
feature1 EVA Pluteste
feature2 Luminos Pluteste
Forma Plastic
feature7 accesorii de pescuit
categorie Vertical Geamandura
feature5 Cu Bastoane Strălucire
Dimensiune 30G
Nume De Brand QualyQualy
Tip Float plutitor float
Material Avere Lemn De Paulownia
Poziția Ocean Barca De Pescuit
Deriva Tip Coadă Greu De Coada
Feature3 plute pentru pescuit
feature8 Marfuri pentru Pescuit
Tara China
Tip Alertă Float
Numărul De Model 3

Produse similare