6 Sfat De Îngrijire Facială Dispozitiv De Frumusete Piele Diamond Dermabrasion Îndepărtarea Cicatrice Acnee Pori Peeling Mașină De Îngrijire Masaj Microdermabraziune

94.51lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


6 Sfat de Îngrijire Facială Dispozitiv de Frumusete Piele Diamond Dermabrasion Îndepărtarea Cicatrice Acnee Pori Peeling Mașină de Îngrijire Masaj Microdermabraziune MR039WQ-V42

Caracteristică:

Potrivit pentru diferite tipuri de piele, de asemenea, pielea sensibila.

3 grad diferit de grosime de dermabraziune capete și 3 dimensiuni diferite tratamentul cu vacuum capete .

Cap de diamant : Se poate scrub exfoliant pielea moartă și suge-l, astfel pentru a repara pielea si elimina riduri și acnee. Cerc mare gaura : Puternică aspirație puncte negre, se aplică punctele negre de pe nas și V fata .

(Utilizarea cu negru de extras și por-în scădere cu apă)

Cerc mic orificiu : de Aspirație este slab, acesta poate fi folosit pentru a suge puncte negre, pentru a se potrivi subțire pielea mai subtire.

Gaură ovală : Eliminarea ridurilor . După supt piele, rapid deconectați și apoi suge din nou. De a promova circulația sângelui, crește elasticitatea pielii, indeparteaza eficient liniile ridurilor.

Dubla filtrare dispozitiv, ușor de curățat , pentru a preveni obstrucția în interiorul mașinii în mod eficient.

Îndepărtarea de imbatranire a pielii , curata profund porii.

Reduce pigmentarea pielii și tonul pielii inegală fenomen.

Built-in lungime de undă de 470nm lumini LED albastru, se sterilizează și dezinfectează, curat și sanitare. Caietul de sarcini: Material: ABS Tensiune de alimentare: 100-240V Frecventa: 50-60Hz Putere: 16W Culoare: Alb Greutate: 330g Dimensiune: 20x5x3cm(Lungime*Latime*Grosime)

Activitatea De Pregatire: 1. Curățați fata ta în întregime.

2. Un prosop fierbinte pentru fata la por al pielii tale va reduce presiunea atunci când utilizați acest aparat.

3. Acesta va avea rezultat mai bun de a lucra cu negru de lichid derivat.

Cum să-l folosească? (Fata)

1. Fața ta o spală, se usucă de apă cu un prosop curat sau tesuturile faciale.

2. Apăsați tasta ON/OFF pentru a porni aparatul, setați viteza nivel (1-3).

3. L opereze aproape de piele.

4. Se spală pielea cu apă caldă (NU FOLOSESC DEMACHIANT FACIAL), Por contracție și facial de hidratare muncă.

5. Curățați diamant piele coaja de masina.

Notă:

Nu sta într-un singur loc mai mult de 3 secunde (timp specific depinde de starea de sănătate a pielii și grosimea pielii), sau pielea poate apărea roșeață sau chiar violet, în această situație trebuie să înceteze compresa rece imediat, dacă starea este gravă, tu ar trebui să consulte un medic.

Observație : piele Sensibila cu prudență, pentru a cumpara înainte de a putea consulta serviciul nostru pentru clienți Pachetul de Conținut: (ambalaj in punga cu bule) 1 x Dermabraziune masina 1 x sursa de alimentare 1 pachet x Bumbac filtru 1 pachet x burete Filtru 1 x Bag 3 x Dermabraziune cap 3 x Aspirație negru 2 x filtru componente 1 x manual de Utilizare(engleza)

Transport maritim: 1.Noi, de obicei, nava element în termen de 1-5 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată cu excepția week-end, în condiții normale. 2.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este de dreapta. 3.Vă rugăm să nu 1-3 scoruri mici la transport provoca transport maritim de peste mări va fi afectată de mai mulți factori, cum ar fi vamal de procesare,post grevă etc. Impozitul problema: Ca vămuire proces este diferit în diferite țări,am usuallyship element de client cu valoare mai mică,dacă aveți ceva ce ar trebui să acorde o atenție,vă rugăm să rețineți înainte de expediere.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 24cm x 18cm x 8cm (9.45in x 7.09in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.39kg (0.86lb.)
Tip De Unitate bucata
Mărfuri De Certificare A Calității CE
Tip pete remover
Numărul De Model MR039WQ
Sursa De Alimentare Electric
Nume De Brand CkeyiN

Produse similare