JIENU 960P CCTV Camera IP de Securitate Sistem de 1280*960P de Supraveghere Dome de Interior Acasă Mini de la Distanță cu Infraroșu poze Cam Suport ONVIF 1.3 MP

76.02lei

Adauga la lista dorintelor

Supraveghere Video

Descriere produs


Caracteristici: .Rezolutie maxima poate ajunge la 1.3 MP(1280×960), imagini în timp real .Iluminare scăzută,0.01 Lux @ (F1.2,AGC ON),0 LUX cu IR .Suport filtru IR-CUT comutator pentru a realiza zi și noapte de monitorizare .H.264 main profile de compresie, pentru a realiza scăzută rată de biți, calitatea imaginii de înaltă definiție .Suport dual stream .Suport monitor mobil(iPhone, Android) .Suport Auto-iris și obturator electronic, pentru a regla pentru diferite supraveghere a mediului .Oferim web, CMS, centru de a gestiona software-ul (XMEYE), și SDK pentru dezvoltare .Suport legătură cu HVR/NVR/NVD .Onvif 2.0 protocal conformitate Lentile dimensiune : Default : 3.6 mm Opțional : 6mm 8mm(Pentru informații stânga atunci când nevoia de a înlocui obiectivul, la același preț) Pachet inclusiv: 1* 960P Camera IP Wireless 1* CD (inclusiv introducere) 1 * sursă de Alimentare (Opțional) NOTĂ: Acest aparat trebuie să lucreze cu un 12V/2A sursa de alimentare. Dacă nu ai nevoie de sursa de alimentare, puteți alege " aparat de Fotografiat ". Și dacă ai nevoie de sursa de alimentare, vă rugăm să alegeți dreptul de alimentare potrivite pentru tine ( UE , SUA , marea BRITANIE , AU ), si va trimite solicitarea dvs.! Vă mulțumesc!

FAQ : Î:care este adresa ip implicită a camerei ? F: 192.168.1.10 nume de Utilizator : admin Parola : null ( gol ) ! Q: Are camera suporta Mișcare Detecta,FTP,e-Mail de alarmă, RTSP și așa mai departe ? F: Da ! Camere IP vindem acceptă aceste funcții . 1) vă Rugăm Configurare de detectare a mișcării în CMS software-ul . 2) Ne sugerează Sever-U si FileZilla Server FTP pentru a încărca video sau imagine. 3) Pentru e-Mail de alarmă,vă rugăm să folosiți e-Mail server care suporta SMTP ( Hotmail ,Yahoo nu suporta SMTP ,acesta nu acceptă Gmail temperat de problema cu serverul ) . 4) ,RTSP URL-ul pentru VLC media Player : rtsp://$(IP):$(PORT)/user=$(UTILIZATOR) si parola=$(PWD)&channel=$(Canal)&flux=$(Stream).sdp?real_stream Exemplu : rtsp://10.6.10.25:554/user=admin si parola=&channel=1&flux=0.sdp?real_stream F: ceea Ce ești porturi informații camerelor de luat vederi ? Q : ONVIF 2.0 Port 8899 ;RTSP Port 554 ;HTTP Port 80;mass-Media Port 34567 F:Nu suport camera IE ,Chrome ,Firefox și așa mai departe ? Q: De plug-in-problemă ,pentru site-ul adresa IP a interfeței de URL-ul,NUMAI IE suportă mai Multe Limbi . Chrome,Safari doar suport Chineză . Pentru cloud server XMEYE.NET ,aceasta susține mai multe limbi Q:Când am terminat pașii pentru a adauga camera la CMS lista,de ce se anunța "nu Pot găsi Aparatul" chiar și eu pot vedea implicit adresa ip 192.168.1.10 în meniu . F: este conflict de Adrese IP ,adresa ip implicită nu este în același segment de rețea ca router. Vă rugăm să faceți clic pe "Edit Dispozitiv" pentru a schimba adresa ip a camerei pentru a le face în același segment de rețea ! De exemplu ,dacă adresa ip a routerului este 192.168.0.1 ,atunci ai nevoie pentru a schimba adresa ip a camerei pentru a 192.168.0.XX .

1. Postul va fi livrat în termen de 1-3 zile lucrătoare. 2. Timp de livrare: ----Prin poștă: în General 3-10 zile lucrătoare. ----Prin e-Mail de Aer: în General 10-30 zile lucrătoare. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 5. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. 6.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. 7. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

1. Dacă aveți orice probleme de plată,vă rugăm să ne contactați! 2 .Dacă aveți nevoie pentru a cumpara mai multe bunuri, dar prețul nu este foarte ieftin, sau nu-l găsiți în magazinul nostru, vă rugăm să ne contactați!

1.Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit. 2.Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT. 3.Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.46kg (1.01lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Tip De Unitate bucata
Depozitare Nici unul
Focus 3.6 mm, 6mm
Senzor CMOS
Ieșire Audio Nici unul
Stil Camera Dome
Numărul De Model JN-IP401-C
Caracteristici Speciale Vandal-proof
Interfață De Rețea RJ-45 10/100Mb Ethernet Slot
De Înaltă Definiție 960P HD
Lentila (mm) 3.6 mm
Tehnologia Infraroșu
Alimentare Normal
Dimensiuni (L x W x D)(mm) 92mm*92mm*65mm
Tip camera ip
Alarma De Acțiune E-Mail Foto
IR Distanta(m) 15
Unghi De Vizualizare (Grade) 85°
Dimensiunea Senzorului Numai la Camera, Camera Cu UE Plug, Camera Cu NOI Plug, Camera Cu Priza UK, Camera Cu UA Plug
Nume De Brand JIENUO
Format De Compresie Video H. 264
Iluminare Minimă(Lux) 1/4
Sprijinit De Sisteme Mobile Android,iOS
Sisteme De Operare Acceptate Windows 10,Windows 7,Windows Vista,Windows 8,Windows XP
culoare Negru
Senzor De Brand SONY
Consum De Energie(W) 5w
De Alimentare(V) dc 12v 2a
Conectivitate IP/de Rețea cu Fir

Produse similare